opc_loader
Chasiotis pitabrood

Chasiotis pitabrood

In 1982 startte Stavros Chasiotis en Kiriaki Papadopoulou een kleine pita-productie in een traditionele familiebakkerij (sinds 1960).

beschrijving

Chasiotis is een van de oudste bakkerijen op het gebied van Grieks pitabrood. Tegenwoordig volledig uitgerust met de modernste productieapparatuur en voorzien van alle kennis en kunde op dit gebied maakt deze fabriek nog steeds traditionele handgemaakte pitabroodjes. Grieks pitabrood wordt gemaakt van mooie granen die verbouwd worden in Griekenland. Dit geeft dit pitabrood veel smaak en textuur. Pitabrood wordt gebruikt bij de beroemde Girosbroodjes en is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Heerlijk om zo te eten, even te roosteren met zout en organo of te vullen met vleesgerechten, gesmolten kaas of alleen groenten.

extra informatie

 Verkrijgbaar per 10 of 30 stuks in verschillende afmetingen:

  • 6-7 cm 
  • 15-16 cm

ter inspiratie

 
De pasta's van Primo Gusto zijn gemaakt van premium bloem en behouden hun structuur en textuur goed. Pasta's worden voor een grote verscheidenheid aan gerechten gebruikt. Deze iets bredere...
 
Ideaal voor de traditionele gerechten met Kataïfi en Ekmek, maar de mogelijkheden zijn onbeperkt. Kataifi van Kanaki kan gebruikt worden in combinatie met bijvoorbeeld kaas, garnalen...
 
Het is extreem flexibel en kan in veel verschillende vormen worden gevouwen. Eenmaal gegaard, is Kanaki Filo knapperig en goudbruin. De delicate smaak en de textuur van het filo komt...
 
Orzo is erg populair in Griekenland. Het is een klassiek ingrediënt dat op breede schaal wordt ingezet. De pasta neemt vocht en smaken snel op door zijn omvang en zorgt daardoor voor lekkere...

alternatieve artikelen

 
De pasta's van Primo Gusto zijn gemaakt van premium bloem en behouden hun structuur en textuur goed. Pasta's worden voor een grote verscheidenheid aan gerechten gebruikt. Deze iets bredere...
 
Het is extreem flexibel en kan in veel verschillende vormen worden gevouwen. Eenmaal gegaard, is Kanaki Filo knapperig en goudbruin. De delicate smaak en de textuur van het filo komt...
 
Orzo is erg populair in Griekenland. Het is een klassiek ingrediënt dat op breede schaal wordt ingezet. De pasta neemt vocht en smaken snel op door zijn omvang en zorgt daardoor voor lekkere...
 
Ideaal voor de traditionele gerechten met Kataïfi en Ekmek, maar de mogelijkheden zijn onbeperkt. Kataifi van Kanaki kan gebruikt worden in combinatie met bijvoorbeeld kaas, garnalen...