opc_loader
Kanakis filodeeg

Kanakis filodeeg

Dunne filodeegbladen gemaakt van topkwaliteit bloem

beschrijving

Het is extreem flexibel en kan in veel verschillende vormen worden gevouwen. Eenmaal gegaard, is Kanaki Filo knapperig en goudbruin. De delicate smaak en de textuur van het filo komt de vulling ten goede. Kanakis filo deeg is werelwijd bekend om zijn constante kwaliteit en knapperigheid. 

extra informatie

Verkrijgbaar in verpakking van:

  • 260 gram 
  • 450 gram
  • horecaverpakking van 2 kg

ter inspiratie

 
Orzo is erg populair in Griekenland. Het is een klassiek ingrediënt dat op breede schaal wordt ingezet. De pasta neemt vocht en smaken snel op door zijn omvang en zorgt daardoor voor lekkere...
 
Chasiotis is een van de oudste bakkerijen op het gebied van Grieks pitabrood. Tegenwoordig volledig uitgerust met de modernste productieapparatuur en voorzien van alle kennis en kunde...
 
De pasta's van Primo Gusto zijn gemaakt van premium bloem en behouden hun structuur en textuur goed. Pasta's worden voor een grote verscheidenheid aan gerechten gebruikt. Deze iets bredere...
 
Ideaal voor de traditionele gerechten met Kataïfi en Ekmek, maar de mogelijkheden zijn onbeperkt. Kataifi van Kanaki kan gebruikt worden in combinatie met bijvoorbeeld kaas, garnalen...

alternatieve artikelen

 
Chasiotis is een van de oudste bakkerijen op het gebied van Grieks pitabrood. Tegenwoordig volledig uitgerust met de modernste productieapparatuur en voorzien van alle kennis en kunde...
 
Ideaal voor de traditionele gerechten met Kataïfi en Ekmek, maar de mogelijkheden zijn onbeperkt. Kataifi van Kanaki kan gebruikt worden in combinatie met bijvoorbeeld kaas, garnalen...
 
Orzo is erg populair in Griekenland. Het is een klassiek ingrediënt dat op breede schaal wordt ingezet. De pasta neemt vocht en smaken snel op door zijn omvang en zorgt daardoor voor lekkere...
 
De pasta's van Primo Gusto zijn gemaakt van premium bloem en behouden hun structuur en textuur goed. Pasta's worden voor een grote verscheidenheid aan gerechten gebruikt. Deze iets bredere...