opc_loader
Primo Gusto Manestro no. 2

Primo Gusto Manestro no. 2

Deze lange, delicate pasta werkt goed met lichte en romige sauzen.

beschrijving

De pasta's van Primo Gusto zijn gemaakt van premium bloem en behouden hun structuur en textuur goed. Pasta's worden voor een grote verscheidenheid aan gerechten gebruikt. Deze iets bredere versie No 2 is erg populair.

extra informatie

Verkrijgbaar:

  • verpakking van 500 gram

ter inspiratie

 
Orzo is erg populair in Griekenland. Het is een klassiek ingrediënt dat op breede schaal wordt ingezet. De pasta neemt vocht en smaken snel op door zijn omvang en zorgt daardoor voor lekkere...
 
Ideaal voor de traditionele gerechten met Kataïfi en Ekmek, maar de mogelijkheden zijn onbeperkt. Kataifi van Kanaki kan gebruikt worden in combinatie met bijvoorbeeld kaas, garnalen...
 
Chasiotis is een van de oudste bakkerijen op het gebied van Grieks pitabrood. Tegenwoordig volledig uitgerust met de modernste productieapparatuur en voorzien van alle kennis en kunde...
 
Het is extreem flexibel en kan in veel verschillende vormen worden gevouwen. Eenmaal gegaard, is Kanaki Filo knapperig en goudbruin. De delicate smaak en de textuur van het filo komt...

alternatieve artikelen

 
Chasiotis is een van de oudste bakkerijen op het gebied van Grieks pitabrood. Tegenwoordig volledig uitgerust met de modernste productieapparatuur en voorzien van alle kennis en kunde...
 
Orzo is erg populair in Griekenland. Het is een klassiek ingrediënt dat op breede schaal wordt ingezet. De pasta neemt vocht en smaken snel op door zijn omvang en zorgt daardoor voor lekkere...
 
Het is extreem flexibel en kan in veel verschillende vormen worden gevouwen. Eenmaal gegaard, is Kanaki Filo knapperig en goudbruin. De delicate smaak en de textuur van het filo komt...
 
Ideaal voor de traditionele gerechten met Kataïfi en Ekmek, maar de mogelijkheden zijn onbeperkt. Kataifi van Kanaki kan gebruikt worden in combinatie met bijvoorbeeld kaas, garnalen...