opc_loader
Artikel 1 tot 14 (van de 14 artikelen). Resultaat:1
 
De naam komt van de gelijkenis met de staart van een kreeft. Deze kleine croissant achtige lekkernijen worden gevuld met een creme en afgemaakt met poedersuiker. Een heus feest bij welke gelegenheid...
 
De naam kan vertaald worden als 'de kus van een dame'. De twee koekjes worden aan elkaar verbonden door heerlijke donkere chocolade alsof ze elkaar zoenen. In Italie worden deze koekjes vaak...
 
Deze met de hand gemaakte Italiaanse "shortbread' koekjes zijn gevuld met heerlijke hazelnoot chocolade en bestrooid met hazelnootstukjes. Gewoon lekker voor ieder gewenst moment.
 
Bocconotti is een soort 'shortbread' gevuld met hazelnoot en chocolade creme. Dit typische authentieke koekje is een heuse dellicatesse. 
 
Verwen uw vrienden en family met deze Siciliaanse cannoli's. Deze met de hand gemaakte heerlijkheden worden met veel aandacht en passie gemaakt. Knapperig van buiten en heerlijk romig aan de...
 
Een van Sicilie meest geliefde patisserie producten. Cannoncini is gemaakt van bladerdeeg in de vorm van een hoorntje, dat gevuld wordt met een zachte creame van verschillende smaken. Het...
 
De koekjes zijn zacht maar tegelijk ook crunchy van textuur. Dit product vindt zijn oorsprong in Toscane en wordt vaak met een glaasje Vin Santo (zoete dessertwijn) gedronken of bij een lekkere...
 
Deze jams zijn een authenthiek familierecept dat door de kinderen is opgepakt en beschikbaar is gemaakt voor de verkoop. Bijna alle producten komen nog steeds uit de gaard van de ouders. De jams zijn...
 
Geen toevoegingen, gewoon puur zoals het is. De cakjes worden (anders dan vaak het geval is bij een dergelijk product) in de verpakking gepasteuriseerd. Dit garandeerd een lange houdbaarheid, maar...
 
Deze vijgentaartjes zijn gemaakt van een pasta van gedroogde vijgen, gemarineerd in rode wijn en gearomatiseerd met Lazaris ouzo, anijs, venkelzaad en zwarte peper. De pittige smaak past goed...
 
De naam komt van het Italiaanse woord gekarameliseerde amandel (Mandola). Gekarameliseerde amandelen hebben de vorm van suikeramandelen die gebakken en gekarameliseerde worden en voorzien worden...
 
De geschiedenis van Lazaris Distillery & Artisan Sweets dateert uit 1924. Toen al werd de beroemde koum kouat, de kleine citrusvrucht met de verbazingwekkende geur, op het eiland Corfu...
 
Een geweldig traditioneel snoepje van de koum kouat vrucht gemaakt die al sinds 1924 op het eiland Corfu worden verbouwd. Dit product kan onder andere geserveerd worden met een...
 
Hele koum kouatjes in siroop. Heerlijk sterk geurend met een bitter zoete smaak, gaan heel goed bij zachte cake, chocolade, kaas en charcutterie. 
Artikel 1 tot 14 (van de 14 artikelen). Resultaat:1