opc_loader
Don Gastronom jams

Don Gastronom jams

Een bijzondere collectie jams gemaakt van fruit, groenten, bloemen en dranken.

beschrijving

Deze jams zijn een authenthiek familierecept dat door de kinderen is opgepakt en beschikbaar is gemaakt voor de verkoop. Bijna alle producten komen nog steeds uit de gaard van de ouders. De jams zijn gemaakt van bijzondere producten zoals tomaat, uien, paprika, maar ook vijgen, ananas, sinaasappel en dadels.

Andere jams zijn gemaakt van de bladeren van verschillende bloemen en planten zoals rozen, viooltjes, sinaasappelbloesem en jasmijn.

Jams gemaakt van diverse dranken zoals rode wijn, witte wijn, cava en bier zijn eveneens opgenomen in dit prachtige assortiment.

Een verfijnd en eerlijk gemaakt product zonder toevoeging van conserveringsmiddelen of andere niet natuurlijke producten. Leuk verpakt in kleurige potjes en verkrijgbaar in mini's als in standaard verpakking van 140 gram.

ter inspiratie

 
Hele koum kouatjes in siroop. Heerlijk sterk geurend met een bitter zoete smaak, gaan heel goed bij zachte cake, chocolade, kaas en charcutterie. 
 
Deze vijgentaartjes zijn gemaakt van een pasta van gedroogde vijgen, gemarineerd in rode wijn en gearomatiseerd met Lazaris ouzo, anijs, venkelzaad en zwarte peper. De pittige smaak past goed...
 
Geen toevoegingen, gewoon puur zoals het is. De cakjes worden (anders dan vaak het geval is bij een dergelijk product) in de verpakking gepasteuriseerd. Dit garandeerd een lange houdbaarheid, maar...
 
Een geweldig traditioneel snoepje van de koum kouat vrucht gemaakt die al sinds 1924 op het eiland Corfu worden verbouwd. Dit product kan onder andere geserveerd worden met een...
 
De geschiedenis van Lazaris Distillery & Artisan Sweets dateert uit 1924. Toen al werd de beroemde koum kouat, de kleine citrusvrucht met de verbazingwekkende geur, op het eiland Corfu...
 
De naam komt van het Italiaanse woord gekarameliseerde amandel (Mandola). Gekarameliseerde amandelen hebben de vorm van suikeramandelen die gebakken en gekarameliseerde worden en voorzien worden...

alternatieve artikelen

 
Een geweldig traditioneel snoepje van de koum kouat vrucht gemaakt die al sinds 1924 op het eiland Corfu worden verbouwd. Dit product kan onder andere geserveerd worden met een...
 
De geschiedenis van Lazaris Distillery & Artisan Sweets dateert uit 1924. Toen al werd de beroemde koum kouat, de kleine citrusvrucht met de verbazingwekkende geur, op het eiland Corfu...
 
Deze vijgentaartjes zijn gemaakt van een pasta van gedroogde vijgen, gemarineerd in rode wijn en gearomatiseerd met Lazaris ouzo, anijs, venkelzaad en zwarte peper. De pittige smaak past goed...
 
De naam komt van het Italiaanse woord gekarameliseerde amandel (Mandola). Gekarameliseerde amandelen hebben de vorm van suikeramandelen die gebakken en gekarameliseerde worden en voorzien worden...
 
Hele koum kouatjes in siroop. Heerlijk sterk geurend met een bitter zoete smaak, gaan heel goed bij zachte cake, chocolade, kaas en charcutterie. 
 
Geen toevoegingen, gewoon puur zoals het is. De cakjes worden (anders dan vaak het geval is bij een dergelijk product) in de verpakking gepasteuriseerd. Dit garandeerd een lange houdbaarheid, maar...