ter inspiratie
Deze jams zijn een authenthiek familierecept dat door de kinderen is opgepakt en beschikbaar is gemaakt voor de verkoop. Bijna alle producten komen nog steeds uit de gaard van de ouders. De jams zijn...
Een geweldig traditioneel snoepje van de koum kouat vrucht gemaakt die al sinds 1924 op het eiland Corfu worden verbouwd. Dit product kan onder andere geserveerd worden met een glas ijswater of...
De naam komt van de gelijkenis met de staart van een kreeft. Deze kleine croissant achtige lekkernijen worden gevuld met een creme en afgemaakt met poedersuiker. Een heus feest bij welke gelegenheid...
De naam komt van het Italiaanse woord gekarameliseerde amandel (Mandola). Gekarameliseerde amandelen hebben de vorm van suikeramandelen die gebakken en gekarameliseerde worden en voorzien worden van...
De koekjes zijn zacht maar tegelijk ook crunchy van textuur. Dit product vindt zijn oorsprong in Toscane en wordt vaak met een glaasje Vin Santo (zoete dessertwijn) gedronken of bij een lekkere...
Verwen uw vrienden en family met deze Siciliaanse cannoli's. Deze met de hand gemaakte heerlijkheden worden met veel aandacht en passie gemaakt. Knapperig van buiten en heerlijk romig aan de...
alternatieve artikelen
Een geweldig traditioneel snoepje van de koum kouat vrucht gemaakt die al sinds 1924 op het eiland Corfu worden verbouwd. Dit product kan onder andere geserveerd worden met een glas ijswater of...
Deze met de hand gemaakte Italiaanse "shortbread' koekjes zijn gevuld met heerlijke hazelnoot chocolade en bestrooid met hazelnootstukjes. Gewoon lekker voor ieder gewenst moment.
De geschiedenis van Lazaris Distillery & Artisan Sweets dateert uit 1924. Toen al werd de beroemde koum kouat, de kleine citrusvrucht met de verbazingwekkende geur, op het eiland Corfu verbouwd. Van...
Verwen uw vrienden en family met deze Siciliaanse cannoli's. Deze met de hand gemaakte heerlijkheden worden met veel aandacht en passie gemaakt. Knapperig van buiten en heerlijk romig aan de...
Een van Sicilie meest geliefde patisserie producten. Cannoncini is gemaakt van bladerdeeg in de vorm van een hoorntje, dat gevuld wordt met een zachte creame van verschillende smaken.
Het...
De naam komt van het Italiaanse woord gekarameliseerde amandel (Mandola). Gekarameliseerde amandelen hebben de vorm van suikeramandelen die gebakken en gekarameliseerde worden en voorzien worden van...