opc_loader

Barchette

Met de hand gemaakte boodjes van 'shortbread' en chocolade vulling.

beschrijving

Deze met de hand gemaakte Italiaanse "shortbread' koekjes zijn gevuld met heerlijke hazelnoot chocolade en bestrooid met hazelnootstukjes. Gewoon lekker voor ieder gewenst moment.

extra informatie

Verkrijgbaar in de smaken:

  • Hazelnoot en chocolade
  • Witte chocolade

In CU verpakking van 200 gram en verkrijgbaar in grootverpakking van 1,5 KG.

ter inspiratie

 
Geen toevoegingen, gewoon puur zoals het is. De cakjes worden (anders dan vaak het geval is bij een dergelijk product) in de verpakking gepasteuriseerd. Dit garandeerd een lange houdbaarheid, maar...
 
Deze vijgentaartjes zijn gemaakt van een pasta van gedroogde vijgen, gemarineerd in rode wijn en gearomatiseerd met Lazaris ouzo, anijs, venkelzaad en zwarte peper. De pittige smaak past goed...
 
Verwen uw vrienden en family met deze Siciliaanse cannoli's. Deze met de hand gemaakte heerlijkheden worden met veel aandacht en passie gemaakt. Knapperig van buiten en heerlijk romig aan de...
 
Bocconotti is een soort 'shortbread' gevuld met hazelnoot en chocolade creme. Dit typische authentieke koekje is een heuse dellicatesse. 
 
De koekjes zijn zacht maar tegelijk ook crunchy van textuur. Dit product vindt zijn oorsprong in Toscane en wordt vaak met een glaasje Vin Santo (zoete dessertwijn) gedronken of bij een lekkere...
 
Een geweldig traditioneel snoepje van de koum kouat vrucht gemaakt die al sinds 1924 op het eiland Corfu worden verbouwd. Dit product kan onder andere geserveerd worden met een...

alternatieve artikelen

 
De naam komt van de gelijkenis met de staart van een kreeft. Deze kleine croissant achtige lekkernijen worden gevuld met een creme en afgemaakt met poedersuiker. Een heus feest bij welke gelegenheid...
 
De naam kan vertaald worden als 'de kus van een dame'. De twee koekjes worden aan elkaar verbonden door heerlijke donkere chocolade alsof ze elkaar zoenen. In Italie worden deze koekjes vaak...
 
Deze vijgentaartjes zijn gemaakt van een pasta van gedroogde vijgen, gemarineerd in rode wijn en gearomatiseerd met Lazaris ouzo, anijs, venkelzaad en zwarte peper. De pittige smaak past goed...
 
Een geweldig traditioneel snoepje van de koum kouat vrucht gemaakt die al sinds 1924 op het eiland Corfu worden verbouwd. Dit product kan onder andere geserveerd worden met een...
 
De naam komt van het Italiaanse woord gekarameliseerde amandel (Mandola). Gekarameliseerde amandelen hebben de vorm van suikeramandelen die gebakken en gekarameliseerde worden en voorzien worden...
 
Geen toevoegingen, gewoon puur zoals het is. De cakjes worden (anders dan vaak het geval is bij een dergelijk product) in de verpakking gepasteuriseerd. Dit garandeerd een lange houdbaarheid, maar...