opc_loader

Bocconotti met hazelnoot en chocolade

Authentieke koekjes met hazelnoot vulling.

beschrijving

Bocconotti is een soort 'shortbread' gevuld met hazelnoot en chocolade creme. Dit typische authentieke koekje is een heuse dellicatesse. 

extra informatie

In CU verpakking van 200 gram en verkrijgbaar in grootverpakking van 1,5 KG.

ter inspiratie

 
De naam komt van de gelijkenis met de staart van een kreeft. Deze kleine croissant achtige lekkernijen worden gevuld met een creme en afgemaakt met poedersuiker. Een heus feest bij welke gelegenheid...
 
Een van Sicilie meest geliefde patisserie producten. Cannoncini is gemaakt van bladerdeeg in de vorm van een hoorntje, dat gevuld wordt met een zachte creame van verschillende smaken. Het...
 
Een geweldig traditioneel snoepje van de koum kouat vrucht gemaakt die al sinds 1924 op het eiland Corfu worden verbouwd. Dit product kan onder andere geserveerd worden met een...
 
Geen toevoegingen, gewoon puur zoals het is. De cakjes worden (anders dan vaak het geval is bij een dergelijk product) in de verpakking gepasteuriseerd. Dit garandeerd een lange houdbaarheid, maar...
 
Deze met de hand gemaakte Italiaanse "shortbread' koekjes zijn gevuld met heerlijke hazelnoot chocolade en bestrooid met hazelnootstukjes. Gewoon lekker voor ieder gewenst moment.
 
De koekjes zijn zacht maar tegelijk ook crunchy van textuur. Dit product vindt zijn oorsprong in Toscane en wordt vaak met een glaasje Vin Santo (zoete dessertwijn) gedronken of bij een lekkere...

alternatieve artikelen

 
De naam kan vertaald worden als 'de kus van een dame'. De twee koekjes worden aan elkaar verbonden door heerlijke donkere chocolade alsof ze elkaar zoenen. In Italie worden deze koekjes vaak...
 
Geen toevoegingen, gewoon puur zoals het is. De cakjes worden (anders dan vaak het geval is bij een dergelijk product) in de verpakking gepasteuriseerd. Dit garandeerd een lange houdbaarheid, maar...
 
De naam komt van de gelijkenis met de staart van een kreeft. Deze kleine croissant achtige lekkernijen worden gevuld met een creme en afgemaakt met poedersuiker. Een heus feest bij welke gelegenheid...
 
Deze vijgentaartjes zijn gemaakt van een pasta van gedroogde vijgen, gemarineerd in rode wijn en gearomatiseerd met Lazaris ouzo, anijs, venkelzaad en zwarte peper. De pittige smaak past goed...
 
Deze met de hand gemaakte Italiaanse "shortbread' koekjes zijn gevuld met heerlijke hazelnoot chocolade en bestrooid met hazelnootstukjes. Gewoon lekker voor ieder gewenst moment.
 
Hele koum kouatjes in siroop. Heerlijk sterk geurend met een bitter zoete smaak, gaan heel goed bij zachte cake, chocolade, kaas en charcutterie.