opc_loader

Aragostini in diverse smaken

Kleine 'kreeftestaartjes' gevuld met zachte creme in diverse smaken.

beschrijving

De naam komt van de gelijkenis met de staart van een kreeft. Deze kleine croissant achtige lekkernijen worden gevuld met een creme en afgemaakt met poedersuiker. Een heus feest bij welke gelegenheid ook.

extra informatie

Verkrijgbaar in de smaken:

  • Cappucchino
  • Hazelnoot en chocolade
  • Citroen creme
  • Pistache
  • Witte chocolade

In CU verpakking van 200 gram en verkrijgbaar in grootverpakking van 1,5 KG.

ter inspiratie

 
De geschiedenis van Lazaris Distillery & Artisan Sweets dateert uit 1924. Toen al werd de beroemde koum kouat, de kleine citrusvrucht met de verbazingwekkende geur, op het eiland Corfu...
 
Bocconotti is een soort 'shortbread' gevuld met hazelnoot en chocolade creme. Dit typische authentieke koekje is een heuse dellicatesse. 
 
Een geweldig traditioneel snoepje van de koum kouat vrucht gemaakt die al sinds 1924 op het eiland Corfu worden verbouwd. Dit product kan onder andere geserveerd worden met een...
 
Verwen uw vrienden en family met deze Siciliaanse cannoli's. Deze met de hand gemaakte heerlijkheden worden met veel aandacht en passie gemaakt. Knapperig van buiten en heerlijk romig aan de...
 
Geen toevoegingen, gewoon puur zoals het is. De cakjes worden (anders dan vaak het geval is bij een dergelijk product) in de verpakking gepasteuriseerd. Dit garandeerd een lange houdbaarheid, maar...
 
De naam kan vertaald worden als 'de kus van een dame'. De twee koekjes worden aan elkaar verbonden door heerlijke donkere chocolade alsof ze elkaar zoenen. In Italie worden deze koekjes vaak...

alternatieve artikelen

 
Geen toevoegingen, gewoon puur zoals het is. De cakjes worden (anders dan vaak het geval is bij een dergelijk product) in de verpakking gepasteuriseerd. Dit garandeerd een lange houdbaarheid, maar...
 
De geschiedenis van Lazaris Distillery & Artisan Sweets dateert uit 1924. Toen al werd de beroemde koum kouat, de kleine citrusvrucht met de verbazingwekkende geur, op het eiland Corfu...
 
Een geweldig traditioneel snoepje van de koum kouat vrucht gemaakt die al sinds 1924 op het eiland Corfu worden verbouwd. Dit product kan onder andere geserveerd worden met een...
 
Bocconotti is een soort 'shortbread' gevuld met hazelnoot en chocolade creme. Dit typische authentieke koekje is een heuse dellicatesse. 
 
Een van Sicilie meest geliefde patisserie producten. Cannoncini is gemaakt van bladerdeeg in de vorm van een hoorntje, dat gevuld wordt met een zachte creame van verschillende smaken. Het...
 
De naam kan vertaald worden als 'de kus van een dame'. De twee koekjes worden aan elkaar verbonden door heerlijke donkere chocolade alsof ze elkaar zoenen. In Italie worden deze koekjes vaak...