opc_loader

Cantucci in diverse smaken

Beroemde koekjes uit Toscane

beschrijving

De koekjes zijn zacht maar tegelijk ook crunchy van textuur. Dit product vindt zijn oorsprong in Toscane en wordt vaak met een glaasje Vin Santo (zoete dessertwijn) gedronken of bij een lekkere cappucino.

extra informatie

Verkrijgbaar in de smaken:

  • Amandel
  • Vijgen en walnoten
  • Witte chocolade en pistache

In CU verpakking van 200 gram en verkrijgbaar in grootverpakking van 1,5 KG.

ter inspiratie

 
De naam komt van het Italiaanse woord gekarameliseerde amandel (Mandola). Gekarameliseerde amandelen hebben de vorm van suikeramandelen die gebakken en gekarameliseerde worden en voorzien worden...
 
Deze met de hand gemaakte Italiaanse "shortbread' koekjes zijn gevuld met heerlijke hazelnoot chocolade en bestrooid met hazelnootstukjes. Gewoon lekker voor ieder gewenst moment.
 
Verwen uw vrienden en family met deze Siciliaanse cannoli's. Deze met de hand gemaakte heerlijkheden worden met veel aandacht en passie gemaakt. Knapperig van buiten en heerlijk romig aan de...
 
Deze jams zijn een authenthiek familierecept dat door de kinderen is opgepakt en beschikbaar is gemaakt voor de verkoop. Bijna alle producten komen nog steeds uit de gaard van de ouders. De jams zijn...
 
Hele koum kouatjes in siroop. Heerlijk sterk geurend met een bitter zoete smaak, gaan heel goed bij zachte cake, chocolade, kaas en charcutterie. 
 
Geen toevoegingen, gewoon puur zoals het is. De cakjes worden (anders dan vaak het geval is bij een dergelijk product) in de verpakking gepasteuriseerd. Dit garandeerd een lange houdbaarheid, maar...

alternatieve artikelen

 
De naam komt van het Italiaanse woord gekarameliseerde amandel (Mandola). Gekarameliseerde amandelen hebben de vorm van suikeramandelen die gebakken en gekarameliseerde worden en voorzien worden...
 
De naam kan vertaald worden als 'de kus van een dame'. De twee koekjes worden aan elkaar verbonden door heerlijke donkere chocolade alsof ze elkaar zoenen. In Italie worden deze koekjes vaak...
 
De geschiedenis van Lazaris Distillery & Artisan Sweets dateert uit 1924. Toen al werd de beroemde koum kouat, de kleine citrusvrucht met de verbazingwekkende geur, op het eiland Corfu...
 
Deze met de hand gemaakte Italiaanse "shortbread' koekjes zijn gevuld met heerlijke hazelnoot chocolade en bestrooid met hazelnootstukjes. Gewoon lekker voor ieder gewenst moment.
 
Hele koum kouatjes in siroop. Heerlijk sterk geurend met een bitter zoete smaak, gaan heel goed bij zachte cake, chocolade, kaas en charcutterie. 
 
Deze vijgentaartjes zijn gemaakt van een pasta van gedroogde vijgen, gemarineerd in rode wijn en gearomatiseerd met Lazaris ouzo, anijs, venkelzaad en zwarte peper. De pittige smaak past goed...