opc_loader
Lazaris mandola

Lazaris mandola

Mandola is een traditionele zoetigheid uit het tijdperk van de Venetiaanse regering. 

beschrijving

De naam komt van het Italiaanse woord gekarameliseerde amandel (Mandola). Gekarameliseerde amandelen hebben de vorm van suikeramandelen die gebakken en gekarameliseerde worden en voorzien worden van gearomatiseerde essentiële oliën. Het is een uitstekende likeurbegeleider en een lekkere snack. Ook wordt het product gebruikt om een ​​dessert of een cake te versieren.

extra informatie

Verkrijgbaar in de smaken:

  • classic
  • gemixed (rozen, munt, classic, koum kouat)
  • koum kouat
  • rozen

ter inspiratie

 
Geen toevoegingen, gewoon puur zoals het is. De cakjes worden (anders dan vaak het geval is bij een dergelijk product) in de verpakking gepasteuriseerd. Dit garandeerd een lange houdbaarheid, maar...
 
Deze jams zijn een authenthiek familierecept dat door de kinderen is opgepakt en beschikbaar is gemaakt voor de verkoop. Bijna alle producten komen nog steeds uit de gaard van de ouders. De jams zijn...
 
Hele koum kouatjes in siroop. Heerlijk sterk geurend met een bitter zoete smaak, gaan heel goed bij zachte cake, chocolade, kaas en charcutterie. 
 
Een geweldig traditioneel snoepje van de koum kouat vrucht gemaakt die al sinds 1924 op het eiland Corfu worden verbouwd. Dit product kan onder andere geserveerd worden met een...
 
Deze vijgentaartjes zijn gemaakt van een pasta van gedroogde vijgen, gemarineerd in rode wijn en gearomatiseerd met Lazaris ouzo, anijs, venkelzaad en zwarte peper. De pittige smaak past goed...
 
De geschiedenis van Lazaris Distillery & Artisan Sweets dateert uit 1924. Toen al werd de beroemde koum kouat, de kleine citrusvrucht met de verbazingwekkende geur, op het eiland Corfu...

alternatieve artikelen

 
Hele koum kouatjes in siroop. Heerlijk sterk geurend met een bitter zoete smaak, gaan heel goed bij zachte cake, chocolade, kaas en charcutterie. 
 
De geschiedenis van Lazaris Distillery & Artisan Sweets dateert uit 1924. Toen al werd de beroemde koum kouat, de kleine citrusvrucht met de verbazingwekkende geur, op het eiland Corfu...
 
Deze vijgentaartjes zijn gemaakt van een pasta van gedroogde vijgen, gemarineerd in rode wijn en gearomatiseerd met Lazaris ouzo, anijs, venkelzaad en zwarte peper. De pittige smaak past goed...
 
Geen toevoegingen, gewoon puur zoals het is. De cakjes worden (anders dan vaak het geval is bij een dergelijk product) in de verpakking gepasteuriseerd. Dit garandeerd een lange houdbaarheid, maar...
 
Een geweldig traditioneel snoepje van de koum kouat vrucht gemaakt die al sinds 1924 op het eiland Corfu worden verbouwd. Dit product kan onder andere geserveerd worden met een...
 
Deze jams zijn een authenthiek familierecept dat door de kinderen is opgepakt en beschikbaar is gemaakt voor de verkoop. Bijna alle producten komen nog steeds uit de gaard van de ouders. De jams zijn...