opc_loader
Lazaris nougat bites

Lazaris nougat bites

Traditioneel en huisgemaakte nogat met geroosterde amandelen en toevoeging van heerlijke smaken.

beschrijving

De geschiedenis van Lazaris Distillery & Artisan Sweets dateert uit 1924. Toen al werd de beroemde koum kouat, de kleine citrusvrucht met de verbazingwekkende geur, op het eiland Corfu verbouwd. Van deze koum kouat wordt door Lazaris onder andere nougat gemaakt. Heerlijke zachte textuur en vol van smaak.

Deze nougat bites zijn verkrijgbaar in verschillende smaken. Alle toevoegingen zijn puur product, zonder toevoegingen van onnatuurlijke ingredienten en zonder kunstmatige conserveringsmiddelen. Deze nougat is absolute verwennerij voor een ieder !

extra informatie

Verkrijgbaar in de smaken:

  • classic
  • koum kouat
  • chocolade
  • chocolade en koum kouat
  • citroen

Verkrijgbaar in:

  • consumenten verpakking in doosjes
  • horeca verpakking, voorverpakt per stuk

ter inspiratie

 
Een geweldig traditioneel snoepje van de koum kouat vrucht gemaakt die al sinds 1924 op het eiland Corfu worden verbouwd. Dit product kan onder andere geserveerd worden met een...
 
Geen toevoegingen, gewoon puur zoals het is. De cakjes worden (anders dan vaak het geval is bij een dergelijk product) in de verpakking gepasteuriseerd. Dit garandeerd een lange houdbaarheid, maar...
 
Hele koum kouatjes in siroop. Heerlijk sterk geurend met een bitter zoete smaak, gaan heel goed bij zachte cake, chocolade, kaas en charcutterie. 
 
De naam komt van het Italiaanse woord gekarameliseerde amandel (Mandola). Gekarameliseerde amandelen hebben de vorm van suikeramandelen die gebakken en gekarameliseerde worden en voorzien worden...
 
Deze vijgentaartjes zijn gemaakt van een pasta van gedroogde vijgen, gemarineerd in rode wijn en gearomatiseerd met Lazaris ouzo, anijs, venkelzaad en zwarte peper. De pittige smaak past goed...
 
Deze jams zijn een authenthiek familierecept dat door de kinderen is opgepakt en beschikbaar is gemaakt voor de verkoop. Bijna alle producten komen nog steeds uit de gaard van de ouders. De jams zijn...

alternatieve artikelen

 
Deze vijgentaartjes zijn gemaakt van een pasta van gedroogde vijgen, gemarineerd in rode wijn en gearomatiseerd met Lazaris ouzo, anijs, venkelzaad en zwarte peper. De pittige smaak past goed...
 
De naam komt van het Italiaanse woord gekarameliseerde amandel (Mandola). Gekarameliseerde amandelen hebben de vorm van suikeramandelen die gebakken en gekarameliseerde worden en voorzien worden...
 
Een geweldig traditioneel snoepje van de koum kouat vrucht gemaakt die al sinds 1924 op het eiland Corfu worden verbouwd. Dit product kan onder andere geserveerd worden met een...
 
Geen toevoegingen, gewoon puur zoals het is. De cakjes worden (anders dan vaak het geval is bij een dergelijk product) in de verpakking gepasteuriseerd. Dit garandeerd een lange houdbaarheid, maar...
 
Deze jams zijn een authenthiek familierecept dat door de kinderen is opgepakt en beschikbaar is gemaakt voor de verkoop. Bijna alle producten komen nog steeds uit de gaard van de ouders. De jams zijn...
 
Hele koum kouatjes in siroop. Heerlijk sterk geurend met een bitter zoete smaak, gaan heel goed bij zachte cake, chocolade, kaas en charcutterie.