ter inspiratie
Deze grappa, gemaakt van persresten van de druiven van de beroemde Barolo wijn, is gelagerd op houten vaten van Sloveens eiken. In de geur tonen van perzik en vanille. Een elegante, delicate en...
Er kan er maar één de beste zijn. En dat is de Koum Quatlikeur van Mavromatis! Als eerste op de Nederlandse markt.
Heerlijk om zo te drinken als aperitief, in een cocktail of bij het dessert.
Sans Rival, niet zozeer een Griekse naam voor een ouzo die sinds 1905 in Griekenland wordt geproduceerd door de firma Thomopoulos & Son. Deze Ouzo heeft een intense neus, waarin anijs...
Een verfissende smaak met een goede balans tussen zoet en fris is het resultaat. Om zo te drinken, als aperitief, in een cocktail of bij een dessert.
Een heerlijke aromatische grappa gemaakt van de persresten van de Brachettodruif. Deze typische Piemontese druif wordt vooral in het gebied Monferrato geteeld. De druif heeft aromas van onder meer...
alternatieve artikelen
Deze Tsipouro wordt gemaakt van de restanten van Makedonikos-wijnen, die een aantal malen worden gedistilleerd in kleine koperen ketels. Aan deze variant is anijs toegevoegd.
Deze grappa, gemaakt van persresten van de druiven van de beroemde Barolo wijn, is gelagerd op houten vaten van Sloveens eiken. In de geur tonen van perzik en vanille. Een elegante, delicate en...
De Ouzo wordt door Tsantali op traditionele wijze in koperen ketels gedistilleerd uit een nauwkeurige combinatie van alcohol (ethanol), anijs, steranijs, kardemom, maïs, angelica, lindebloesem en...
Deze Grappa van producent Beccaris is gemaakt van de persresten van de Nebbiolodruif. En dan specifiek de Nebbiolo die gebruikt is voor de beroemde Barbaresco.
Heerlijk om zo te drinken als aperitief, in een cocktail of bij het dessert.
Deze grappa is gemaakt van de Ruchèdruif. Ruche is een Italiaanse druivensoort, die nog sporadisch voorkomt in de noordelijke regio Piemonte. De druif wordt slechts in een klein gebied verbouwd. Een...