opc_loader
Grappa Nebbiolo da Barolo 36 mesi

Grappa Nebbiolo da Barolo 36 mesi

Grappa gemaakt van persresten van de druiven van de beroemde Barolo wijn.

beschrijving

Deze grappa, gemaakt van persresten van de druiven van de beroemde Barolo wijn, is gelagerd op houten vaten van Sloveens eiken. In de geur tonen van perzik en vanille. Een elegante, delicate en gebalanceerde smaak.

extra informatie
  • Druivensoort: Nebbiolo
  • Smaakkenmerk: Krachtig
  • Land: Italië
  • Regio: Piemonte
  • Inhoud: 0,70 liter

ter inspiratie

 
Een verfissende smaak met een goede balans tussen zoet en fris is het resultaat. Om zo te drinken, als aperitief, in een cocktail of bij een dessert.
 
Deze likeur is gemaakt van citroenschil volgens een traditie die al vele jaren over gaat van generatie op generatie. De citroenen worden voorzichtig geschild zonder dat het wit aan de...
 
Heerlijk om zo te drinken als aperitief, in een cocktail of bij het dessert.
 
De Ouzo wordt door Tsantali op traditionele wijze in koperen ketels gedistilleerd uit een nauwkeurige combinatie van alcohol (ethanol), anijs, steranijs, kardemom, maïs, angelica, lindebloesem...
 
Koum Kouat likeur wordt gemaakt op het eiland Corfu, dat bekend staat om deze kleine citrusvrucht. De likeur kan ijskoud geserveerd worden als digistief. Ook geweldig lekker met...
 
Deze Grappa van producent Beccaris is gemaakt van de persresten van de Nebbiolodruif. En dan specifiek de Nebbiolo die gebruikt is voor de beroemde Barbaresco.

alternatieve artikelen

 
Deze dennenachtige drank is zoet en heeft veel smaak. Heerlijk om zo te drinken als aperitief, in een cocktail of bij het dessert. 
 
Deze likeur is gemaakt van citroenschil volgens een traditie die al vele jaren over gaat van generatie op generatie. De citroenen worden voorzichtig geschild zonder dat het wit aan de...
 
Heerlijk om zo te drinken als aperitief, in een cocktail of bij het dessert.
 
Deze Grappa van producent Beccaris is gemaakt van de persresten van de Nebbiolodruif. En dan specifiek de Nebbiolo die gebruikt is voor de beroemde Barbaresco.
 
Verfijnde grappa (delicate tonen van bloemen en rozenbottels) gemaakt van de persresten van de Arneis druif. Deze druif komt uit Piemonte en wordt voornamelijk gebruikt voor verfijnde witte wijnen.
 
Een premium kwaliteit Ouzo gemaakt volgens authentiek recept, met anijs van Lesbos en aromatische zaden en kruiden vanuit heel Griekenland. De Sertiko Ouzo heeft een verfijnd maar dominant karakter....