opc_loader

Lazaris Creme di Limoncello

De Crema Limoncello van Lazaris is zacht en silky. Heerlijk voor ieder moment.

beschrijving

Deze likeur is gemaakt van citroenschil volgens een traditie die al vele jaren over gaat van generatie op generatie. De citroenen worden voorzichtig geschild zonder dat het wit aan de binnenzijde op de schil achterblijft. Dit zorgt voor de zachte smaak. De Limoncello crema heeft een toevoeging van melk en heeft een lager alcoholpercentage van 15%. Serveer de Limoncello ijskoud met of zonder ijsblokjes. Drink de likeur als aperitief of als digestief, bij een dessert, met een fruitsalade of gewoon zo. Limoncello is tevens zeer geschikt om mee te mixen.

extra informatie

Verkrijgbaar in: cadeauverpakking in combinatie met de Koum Kouat creme van 2 x 200 ml, in cadeauverpakking van 500 ml en 700 ml

ter inspiratie

 
Gelagerde grappa, van de zachte Moscato druif uit de Piemonte. Deze grappa is gelagerd op houten vaten van Sloveens eiken. In de geur tonen van gedroogd exotisch fruit, mango en papaya. Een intense...
 
Deze dennenachtige drank is zoet en heeft veel smaak. Heerlijk om zo te drinken als aperitief, in een cocktail of bij het dessert. 
 
Een heerlijke aromatische grappa gemaakt van de persresten van de Brachettodruif. Deze typische Piemontese druif wordt vooral in het gebied Monferrato geteeld. De druif heeft aromas van onder meer...
 
Sans Rival, niet zozeer een Griekse naam voor een ouzo die sinds 1905 in Griekenland wordt geproduceerd door de firma Thomopoulos & Son. Deze Ouzo heeft een intense neus, waarin anijs...
 
Er kan er maar één de beste zijn. En dat is de Koum Quatlikeur van Mavromatis! Als eerste op de Nederlandse markt. 
 
Een verfissende smaak met een goede balans tussen zoet en fris is het resultaat. Om zo te drinken, als aperitief, in een cocktail of bij een dessert.

alternatieve artikelen

 
Deze premium gin wordt – in kleine hoeveelheden – driemaal gedistilleerd. Dit zorgt ervoor dat alle ingrediënten volledig tot hun recht komen en samen een unieke smaak creëren....
 
Deze Grappa van producent Beccaris is gemaakt van de persresten van de Nebbiolodruif. En dan specifiek de Nebbiolo die gebruikt is voor de beroemde Barbaresco.
 
De Ouzo wordt door Tsantali op traditionele wijze in koperen ketels gedistilleerd uit een nauwkeurige combinatie van alcohol (ethanol), anijs, steranijs, kardemom, maïs, angelica, lindebloesem...
 
Een verfissende smaak met een goede balans tussen zoet en fris is het resultaat. Om zo te drinken, als aperitief, in een cocktail of bij een dessert.
 
Tsantali Ouzo Kolonna in de typerende zuilfles. Gedistilleerd uit anijs en verschillende kruiden. Een ouzo met 40% alcohol, met een verfijnde, volle anijssmaak. Om zo te drinken (gekoeld), met ijs of...
 
Heerlijk om zo te drinken als aperitief, in een cocktail of bij het dessert.