opc_loader
Lazaris Creme di Limoncello

Lazaris Creme di Limoncello

De Crema Limoncello van Lazaris is zacht en silky. Heerlijk voor ieder moment.

beschrijving

Deze likeur is gemaakt van citroenschil volgens een traditie die al vele jaren over gaat van generatie op generatie. De citroenen worden voorzichtig geschild zonder dat het wit aan de binnenzijde op de schil achterblijft. Dit zorgt voor de zachte smaak. De Limoncello crema heeft een toevoeging van melk en heeft een lager alcoholpercentage van 15%. Serveer de Limoncello ijskoud met of zonder ijsblokjes. Drink de likeur als aperitief of als digestief, bij een dessert, met een fruitsalade of gewoon zo. Limoncello is tevens zeer geschikt om mee te mixen.

extra informatie

Verkrijgbaar in: cadeauverpakking in combinatie met de Koum Kouat creme van 2 x 200 ml, in cadeauverpakking van 500 ml en 700 ml

ter inspiratie

 
Deze grappa, gemaakt van persresten van de druiven van de beroemde Barolo wijn, is gelagerd op houten vaten van Sloveens eiken. In de geur tonen van perzik en vanille. Een elegante, delicate en...
 
De Ouzo wordt door Tsantali op traditionele wijze in koperen ketels gedistilleerd uit een nauwkeurige combinatie van alcohol (ethanol), anijs, steranijs, kardemom, maïs, angelica, lindebloesem...
 
Verfijnde grappa (delicate tonen van bloemen en rozenbottels) gemaakt van de persresten van de Arneis druif. Deze druif komt uit Piemonte en wordt voornamelijk gebruikt voor verfijnde witte wijnen.
 
Een heerlijke aromatische grappa gemaakt van de persresten van de Brachettodruif. Deze typische Piemontese druif wordt vooral in het gebied Monferrato geteeld. De druif heeft aromas van onder meer...
 
Een premium kwaliteit Ouzo gemaakt volgens authentiek recept, met anijs van Lesbos en aromatische zaden en kruiden vanuit heel Griekenland. De Sertiko Ouzo heeft een verfijnd maar dominant karakter....
 
Een verfissende smaak met een goede balans tussen zoet en fris is het resultaat. Om zo te drinken, als aperitief, in een cocktail of bij een dessert.

alternatieve artikelen

 
Heerlijk om zo te drinken als aperitief, in een cocktail of bij het dessert.
 
Tsantali Ouzo Kolonna in de typerende zuilfles. Gedistilleerd uit anijs en verschillende kruiden. Een ouzo met 40% alcohol, met een verfijnde, volle anijssmaak. Om zo te drinken (gekoeld), met ijs of...
 
Een premium kwaliteit Ouzo gemaakt volgens authentiek recept, met anijs van Lesbos en aromatische zaden en kruiden vanuit heel Griekenland. De Sertiko Ouzo heeft een verfijnd maar dominant karakter....
 
Sans Rival, niet zozeer een Griekse naam voor een ouzo die sinds 1905 in Griekenland wordt geproduceerd door de firma Thomopoulos & Son. Deze Ouzo heeft een intense neus, waarin anijs...
 
Koum Kouat likeur wordt gemaakt op het eiland Corfu, dat bekend staat om deze kleine citrusvrucht. De likeur kan ijskoud geserveerd worden als digistief. Ook geweldig lekker met...
 
Deze Grappa van producent Beccaris is gemaakt van de persresten van de Nebbiolodruif. En dan specifiek de Nebbiolo die gebruikt is voor de beroemde Barbaresco.