opc_loader
Lazaris Creme di Koum Kouat

Lazaris Creme di Koum Kouat

De traditionele Korfu-likeur wordt geproduceerd door extractie van het sap van de Koum Kouat vrucht. Een eeuwenoude traditie die al zo veel jaren van generatie tot generatie wordt overgedragen.

beschrijving

Koum Kouat likeur wordt gemaakt op het eiland Corfu, dat bekend staat om deze kleine citrusvrucht. Aan de Creme wordt melk toegevoegd en de likeur heeft een lager alcoholpercentage dan de 'standaard' likeur (15%). De likeur kan ijskoud geserveerd worden als digistief. Ook geweldig lekker met crushed ijs of als ingrediënt voor cocktails. Het kan ook goed gecombineerd worden met fruitsalades.

extra informatie

Verkrijgbaar in: cadeauverpakking in combinatie met limoncello van 2 x 200 ml, in cadeauverpakking van 500 ml en 700 ml

ter inspiratie

 
Grace gin is een speciale gin met speciale Griekse aroma’s in kleine hoeveelheden geproduceerd. Deze Gin is robuust met een intense mix van verse citrus, oranjebloesem aangevuld met andere...
 
In het gebied Perigord vindt men vele delicatessen zoals ganzen- en eendenlevers, confit de canard en nog veel meer, waaronder vele pruimensoorten. De beroemde Franse pruneau groeit hier. Van deze...
 
Gelagerde grappa, van de zachte Moscato druif uit de Piemonte. Deze grappa is gelagerd op houten vaten van Sloveens eiken. In de geur tonen van gedroogd exotisch fruit, mango en papaya. Een intense...
 
Cognac is een distillaat uit wijn (gemaakt van witte druiven). Bij de distillatie moet men zich aan strenge voorschriften houden. De distillatie mag alleen gebeuren in een zogenaamde 'Allambic...
 
Deze likeur is gemaakt van citroenschil volgens een traditie die al vele jaren over gaat van generatie op generatie. De citroenen worden voorzichtig geschild zonder dat het wit aan de...
 
Een premium kwaliteit Ouzo gemaakt volgens authentiek recept, met anijs van Lesbos en aromatische zaden en kruiden vanuit heel Griekenland. De Sertiko Ouzo heeft een verfijnd maar dominant karakter....

alternatieve artikelen

 
Deze Tsipouro wordt gemaakt door de restanten van de autochtone druivensoorten Athiri, Assyrtiko en Roditis (allen uit de omgeving van de berg Athos) meerdere keren te distilleren in kleine koperen...
 
Deze grappa, gemaakt van persresten van de druiven van de beroemde Barolo wijn, is gelagerd op houten vaten van Sloveens eiken. In de geur tonen van perzik en vanille. Een elegante, delicate en...
 
Koum Kouat likeur wordt gemaakt op het eiland Corfu, dat bekend staat om deze kleine citrusvrucht. De likeur kan ijskoud geserveerd worden als digistief. Ook geweldig lekker met...
 
Deze Grappa van producent Beccaris is gemaakt van de persresten van de Nebbiolodruif. En dan specifiek de Nebbiolo die gebruikt is voor de beroemde Barbaresco.
 
Verfijnde grappa (delicate tonen van bloemen en rozenbottels) gemaakt van de persresten van de Arneis druif. Deze druif komt uit Piemonte en wordt voornamelijk gebruikt voor verfijnde witte wijnen.
 
Cognac is een distillaat uit wijn (gemaakt van witte druiven). Bij de distillatie moet men zich aan strenge voorschriften houden. De distillatie mag alleen gebeuren in een zogenaamde 'Allambic...