opc_loader
Lazaris Koum Kouat Liqueur

Lazaris Koum Kouat Liqueur

De traditionele Korfu-likeur wordt geproduceerd door extractie van het sap van de Koum Kouat vrucht. Een eeuwenoude traditie die al zo veel jaren van generatie op de generatie wordt overgedragen.

beschrijving

Koum Kouat likeur wordt gemaakt op het eiland Corfu, dat bekend staat om deze kleine citrusvrucht. De likeur kan ijskoud geserveerd worden als digistief. Ook geweldig lekker met crushed ijs of als ingrediënt voor cocktails. Het kan ook goed gecombineerd worden met fruitsalades.

extra informatie

Verkrijgbaar in: cadeauverpakking in combinatie met limoncello van 2 x 200 ml, in cadeauverpakking van 500 ml en 700 ml

ter inspiratie

 
Gelagerde grappa, van de zachte Moscato druif uit de Piemonte. Deze grappa is gelagerd op houten vaten van Sloveens eiken. In de geur tonen van gedroogd exotisch fruit, mango en papaya. Een intense...
 
Deze Tsipouro wordt gemaakt van de restanten van Makedonikos-wijnen, die een aantal malen worden gedistilleerd in kleine koperen ketels. Aan deze variant is anijs toegevoegd.
 
Deze dennenachtige drank is zoet en heeft veel smaak. Heerlijk om zo te drinken als aperitief, in een cocktail of bij het dessert. 
 
Een heerlijke aromatische grappa gemaakt van de persresten van de Brachettodruif. Deze typische Piemontese druif wordt vooral in het gebied Monferrato geteeld. De druif heeft aromas van onder meer...
 
De Ouzo wordt door Tsantali op traditionele wijze in koperen ketels gedistilleerd uit een nauwkeurige combinatie van alcohol (ethanol), anijs, steranijs, kardemom, maïs, angelica, lindebloesem...
 
Verfijnde grappa (delicate tonen van bloemen en rozenbottels) gemaakt van de persresten van de Arneis druif. Deze druif komt uit Piemonte en wordt voornamelijk gebruikt voor verfijnde witte wijnen.

alternatieve artikelen

 
Deze premium gin wordt – in kleine hoeveelheden – driemaal gedistilleerd. Dit zorgt ervoor dat alle ingrediënten volledig tot hun recht komen en samen een unieke smaak creëren....
 
De Ouzo wordt door Tsantali op traditionele wijze in koperen ketels gedistilleerd uit een nauwkeurige combinatie van alcohol (ethanol), anijs, steranijs, kardemom, maïs, angelica, lindebloesem...
 
Grace gin is een speciale gin met speciale Griekse aroma’s in kleine hoeveelheden geproduceerd. Deze Gin is robuust met een intense mix van verse citrus, oranjebloesem aangevuld met andere...
 
Deze likeur is gemaakt van citroenschil volgens een traditie die al vele jaren over gaat van generatie op generatie. De citroenen worden voorzichtig geschild zonder dat het wit aan de...
 
Heerlijk om zo te drinken als aperitief, in een cocktail of bij het dessert.
 
Deze dennenachtige drank is zoet en heeft veel smaak. Heerlijk om zo te drinken als aperitief, in een cocktail of bij het dessert.