opc_loader
Lazaris limoncello liquore

Lazaris limoncello liquore

Een heerlijke verfissende en zachte Limoncello gemaakt van citroenen van Corfu.

beschrijving

Deze likeur is gemaakt van citroenschil volgens een traditie die al vele jaren over gaat van generatie op generatie. De citroenen worden voorzichtig geschild zonder dat het wit aan de binnenzijde op de schil achterblijft. Dit zorgt voor de zachte smaak. Serveer de Limoncello ijskoud met of zonder ijsblokjes. Drink de likeur als aperitief of als digestief, bij een dessert, met een fruitsalade of gewoon zo. Limoncello is tevens zeer geschikt om mee te mixen.

extra informatie

Verkrijgbaar in: cadeauverpakking samen met koum kouat likeur van 2x 200 ml, in cadeauverpakking los van 500 ml en 700 ml

ter inspiratie

 
De Ouzo wordt door Tsantali op traditionele wijze in koperen ketels gedistilleerd uit een nauwkeurige combinatie van alcohol (ethanol), anijs, steranijs, kardemom, maïs, angelica, lindebloesem...
 
Deze dennenachtige drank is zoet en heeft veel smaak. Heerlijk om zo te drinken als aperitief, in een cocktail of bij het dessert. 
 
Een premium kwaliteit Ouzo gemaakt volgens authentiek recept, met anijs van Lesbos en aromatische zaden en kruiden vanuit heel Griekenland. De Sertiko Ouzo heeft een verfijnd maar dominant karakter....
 
Een verfissende smaak met een goede balans tussen zoet en fris is het resultaat. Om zo te drinken, als aperitief, in een cocktail of bij een dessert.
 
Een heerlijke aromatische grappa gemaakt van de persresten van de Brachettodruif. Deze typische Piemontese druif wordt vooral in het gebied Monferrato geteeld. De druif heeft aromas van onder meer...
 
De Ouzo wordt door Tsantali op traditionele wijze in koperen ketels gedistilleerd uit een nauwkeurige combinatie van alcohol (ethanol), anijs, steranijs, kardemom, maïs, angelica, lindebloesem...

alternatieve artikelen

 
Deze likeur is gemaakt van citroenschil volgens een traditie die al vele jaren over gaat van generatie op generatie. De citroenen worden voorzichtig geschild zonder dat het wit aan de...
 
Deze dennenachtige drank is zoet en heeft veel smaak. Heerlijk om zo te drinken als aperitief, in een cocktail of bij het dessert. 
 
Koum Kouat likeur wordt gemaakt op het eiland Corfu, dat bekend staat om deze kleine citrusvrucht. De likeur kan ijskoud geserveerd worden als digistief. Ook geweldig lekker met...
 
Sans Rival, niet zozeer een Griekse naam voor een ouzo die sinds 1905 in Griekenland wordt geproduceerd door de firma Thomopoulos & Son. Deze Ouzo heeft een intense neus, waarin anijs...
 
Er kan er maar één de beste zijn. En dat is de Koum Quatlikeur van Mavromatis! Als eerste op de Nederlandse markt. 
 
Gelagerde grappa, van de zachte Moscato druif uit de Piemonte. Deze grappa is gelagerd op houten vaten van Sloveens eiken. In de geur tonen van gedroogd exotisch fruit, mango en papaya. Een intense...