opc_loader
Mavromatis  Likeur van Koum Kouat

Mavromatis Likeur van Koum Kouat

De Koum Quat likeur uit Corfu wordt gemaakt van Koum Kouat vruchten. Kleine, ovale citrusvruchten met sinaasappelsmaak. 

beschrijving

Er kan er maar één de beste zijn. En dat is de Koum Quatlikeur van Mavromatis! Als eerste op de Nederlandse markt. 

extra informatie

Verkrijgbaar in: 500 ml en 1 ltr

ter inspiratie

 
Deze Tsipouro wordt gemaakt van de restanten van Makedonikos-wijnen, die een aantal malen worden gedistilleerd in kleine koperen ketels. Aan deze variant is anijs toegevoegd.
 
Deze Grappa van producent Beccaris is gemaakt van de persresten van de Nebbiolodruif. En dan specifiek de Nebbiolo die gebruikt is voor de beroemde Barbaresco.
 
Deze Tsipouro wordt gemaakt door de restanten van de autochtone druivensoorten Athiri, Assyrtiko en Roditis (allen uit de omgeving van de berg Athos) meerdere keren te distilleren in kleine koperen...
 
Deze grappa is gemaakt van de Ruchèdruif. Ruche is een Italiaanse druivensoort, die nog sporadisch voorkomt in de noordelijke regio Piemonte. De druif wordt slechts in een klein gebied...
 
Sans Rival, niet zozeer een Griekse naam voor een ouzo die sinds 1905 in Griekenland wordt geproduceerd door de firma Thomopoulos & Son. Deze Ouzo heeft een intense neus, waarin anijs...
 
Deze likeur is gemaakt van citroenschil volgens een traditie die al vele jaren over gaat van generatie op generatie. De citroenen worden voorzichtig geschild zonder dat het wit aan de...

alternatieve artikelen

 
Een verfissende smaak met een goede balans tussen zoet en fris is het resultaat. Om zo te drinken, als aperitief, in een cocktail of bij een dessert.
 
Deze grappa is gemaakt van de Ruchèdruif. Ruche is een Italiaanse druivensoort, die nog sporadisch voorkomt in de noordelijke regio Piemonte. De druif wordt slechts in een klein gebied...
 
Tsantali Ouzo Kolonna in de typerende zuilfles. Gedistilleerd uit anijs en verschillende kruiden. Een ouzo met 40% alcohol, met een verfijnde, volle anijssmaak. Om zo te drinken (gekoeld), met ijs of...
 
Koum Kouat likeur wordt gemaakt op het eiland Corfu, dat bekend staat om deze kleine citrusvrucht. Aan de Creme wordt melk toegevoegd en de likeur heeft een lager alcoholpercentage dan de...
 
Een premium kwaliteit Ouzo gemaakt volgens authentiek recept, met anijs van Lesbos en aromatische zaden en kruiden vanuit heel Griekenland. De Sertiko Ouzo heeft een verfijnd maar dominant karakter....
 
Sans Rival, niet zozeer een Griekse naam voor een ouzo die sinds 1905 in Griekenland wordt geproduceerd door de firma Thomopoulos & Son. Deze Ouzo heeft een intense neus, waarin anijs...