opc_loader
Mastic Tears Classic

Mastic Tears Classic

Een verfijnde likeur van Masticha. Een dennenachtige struik die alleen voorkomt op het eiland Chios in Griekenland. 

beschrijving

Deze dennenachtige drank is zoet en heeft veel smaak. Heerlijk om zo te drinken als aperitief, in een cocktail of bij het dessert. 

extra informatie

Verkrijgbaar in: 200 ml en 500 ml

ter inspiratie

 
De Ouzo wordt door Tsantali op traditionele wijze in koperen ketels gedistilleerd uit een nauwkeurige combinatie van alcohol (ethanol), anijs, steranijs, kardemom, maïs, angelica, lindebloesem...
 
Deze likeur is gemaakt van citroenschil volgens een traditie die al vele jaren over gaat van generatie op generatie. De citroenen worden voorzichtig geschild zonder dat het wit aan de...
 
Sans Rival, niet zozeer een Griekse naam voor een ouzo die sinds 1905 in Griekenland wordt geproduceerd door de firma Thomopoulos & Son. Deze Ouzo heeft een intense neus, waarin anijs...
 
Deze Tsipouro wordt gemaakt door de restanten van de autochtone druivensoorten Athiri, Assyrtiko en Roditis (allen uit de omgeving van de berg Athos) meerdere keren te distilleren in kleine koperen...
 
Koum Kouat likeur wordt gemaakt op het eiland Corfu, dat bekend staat om deze kleine citrusvrucht. Aan de Creme wordt melk toegevoegd en de likeur heeft een lager alcoholpercentage dan de...
 
De Ouzo wordt door Tsantali op traditionele wijze in koperen ketels gedistilleerd uit een nauwkeurige combinatie van alcohol (ethanol), anijs, steranijs, kardemom, maïs, angelica, lindebloesem...

alternatieve artikelen

 
Er kan er maar één de beste zijn. En dat is de Koum Quatlikeur van Mavromatis! Als eerste op de Nederlandse markt. 
 
Sans Rival, niet zozeer een Griekse naam voor een ouzo die sinds 1905 in Griekenland wordt geproduceerd door de firma Thomopoulos & Son. Deze Ouzo heeft een intense neus, waarin anijs...
 
Tsantali Ouzo Kolonna in de typerende zuilfles. Gedistilleerd uit anijs en verschillende kruiden. Een ouzo met 40% alcohol, met een verfijnde, volle anijssmaak. Om zo te drinken (gekoeld), met ijs of...
 
Een heerlijke aromatische grappa gemaakt van de persresten van de Brachettodruif. Deze typische Piemontese druif wordt vooral in het gebied Monferrato geteeld. De druif heeft aromas van onder meer...
 
Koum Kouat likeur wordt gemaakt op het eiland Corfu, dat bekend staat om deze kleine citrusvrucht. Aan de Creme wordt melk toegevoegd en de likeur heeft een lager alcoholpercentage dan de...
 
Deze likeur is gemaakt van citroenschil volgens een traditie die al vele jaren over gaat van generatie op generatie. De citroenen worden voorzichtig geschild zonder dat het wit aan de...