opc_loader

Mastic Tears Classic

Een verfijnde likeur van Masticha. Een dennenachtige struik die alleen voorkomt op het eiland Chios in Griekenland. 

beschrijving

Deze dennenachtige drank is zoet en heeft veel smaak. Heerlijk om zo te drinken als aperitief, in een cocktail of bij het dessert. 

extra informatie

Verkrijgbaar in: 200 ml en 500 ml

ter inspiratie

 
Deze Tsipouro wordt gemaakt van de restanten van Makedonikos-wijnen, die een aantal malen worden gedistilleerd in kleine koperen ketels. Aan deze variant is anijs toegevoegd.
 
Heerlijk om zo te drinken als aperitief, in een cocktail of bij het dessert.
 
Verfijnde grappa (delicate tonen van bloemen en rozenbottels) gemaakt van de persresten van de Arneis druif. Deze druif komt uit Piemonte en wordt voornamelijk gebruikt voor verfijnde witte wijnen.
 
Deze likeur is gemaakt van citroenschil volgens een traditie die al vele jaren over gaat van generatie op generatie. De citroenen worden voorzichtig geschild zonder dat het wit aan de...
 
Een premium kwaliteit Ouzo gemaakt volgens authentiek recept, met anijs van Lesbos en aromatische zaden en kruiden vanuit heel Griekenland. De Sertiko Ouzo heeft een verfijnd maar dominant karakter....
 
Deze Tsipouro wordt gemaakt door de restanten van de autochtone druivensoorten Athiri, Assyrtiko en Roditis (allen uit de omgeving van de berg Athos) meerdere keren te distilleren in kleine koperen...

alternatieve artikelen

 
Heerlijk om zo te drinken als aperitief, in een cocktail of bij het dessert.
 
Deze grappa, gemaakt van persresten van de druiven van de beroemde Barolo wijn, is gelagerd op houten vaten van Sloveens eiken. In de geur tonen van perzik en vanille. Een elegante, delicate en...
 
De Ouzo wordt door Tsantali op traditionele wijze in koperen ketels gedistilleerd uit een nauwkeurige combinatie van alcohol (ethanol), anijs, steranijs, kardemom, maïs, angelica, lindebloesem...
 
Deze likeur is gemaakt van citroenschil volgens een traditie die al vele jaren over gaat van generatie op generatie. De citroenen worden voorzichtig geschild zonder dat het wit aan de...
 
De Ouzo wordt door Tsantali op traditionele wijze in koperen ketels gedistilleerd uit een nauwkeurige combinatie van alcohol (ethanol), anijs, steranijs, kardemom, maïs, angelica, lindebloesem...
 
De Ouzo wordt door Tsantali op traditionele wijze in koperen ketels gedistilleerd uit een nauwkeurige combinatie van alcohol (ethanol), anijs, steranijs, kardemom, maïs, angelica, lindebloesem...