ter inspiratie
Een verfissende smaak met een goede balans tussen zoet en fris is het resultaat. Om zo te drinken, als aperitief, in een cocktail of bij een dessert.
Deze Grappa van producent Beccaris is gemaakt van de persresten van de Nebbiolodruif. En dan specifiek de Nebbiolo die gebruikt is voor de beroemde Barbaresco.
Sans Rival, niet zozeer een Griekse naam voor een ouzo die sinds 1905 in Griekenland wordt geproduceerd door de firma Thomopoulos & Son. Deze Ouzo heeft een intense neus, waarin anijs...
Er kan er maar één de beste zijn. En dat is de Koum Quatlikeur van Mavromatis! Als eerste op de Nederlandse markt.
Deze grappa is gemaakt van de Ruchèdruif. Ruche is een Italiaanse druivensoort, die nog sporadisch voorkomt in de noordelijke regio Piemonte. De druif wordt slechts in een klein gebied verbouwd. Een...
Verfijnde grappa (delicate tonen van bloemen en rozenbottels) gemaakt van de persresten van de Arneis druif. Deze druif komt uit Piemonte en wordt voornamelijk gebruikt voor verfijnde witte wijnen.
alternatieve artikelen
Een heerlijke aromatische grappa gemaakt van de persresten van de Brachettodruif. Deze typische Piemontese druif wordt vooral in het gebied Monferrato geteeld. De druif heeft aromas van onder meer...
Deze Tsipouro wordt gemaakt van de restanten van Makedonikos-wijnen, die een aantal malen worden gedistilleerd in kleine koperen ketels. Aan deze variant is anijs toegevoegd.
Koum Kouat likeur wordt gemaakt op het eiland Corfu, dat bekend staat om deze kleine citrusvrucht. Aan de Creme wordt melk toegevoegd en de likeur heeft een lager alcoholpercentage dan de...
Er kan er maar één de beste zijn. En dat is de Koum Quatlikeur van Mavromatis! Als eerste op de Nederlandse markt.
Deze dennenachtige drank is zoet en heeft veel smaak. Heerlijk om zo te drinken als aperitief, in een cocktail of bij het dessert.
Deze Grappa van producent Beccaris is gemaakt van de persresten van de Nebbiolodruif. En dan specifiek de Nebbiolo die gebruikt is voor de beroemde Barbaresco.