opc_loader
 Tsantali Ouzo Olympic

Tsantali Ouzo Olympic

Een uitgebalanceerde Ouzo met een verrassend mooie smaak.

beschrijving

De Ouzo wordt door Tsantali op traditionele wijze in koperen ketels gedistilleerd uit een nauwkeurige combinatie van alcohol (ethanol), anijs, steranijs, kardemom, maïs, angelica, lindebloesem en koriander.

extra informatie

Verkijgbaar in: 0,70 ltr

ter inspiratie

 
Deze likeur is gemaakt van citroenschil volgens een traditie die al vele jaren over gaat van generatie op generatie. De citroenen worden voorzichtig geschild zonder dat het wit aan de...
 
Tsantali Ouzo Kolonna in de typerende zuilfles. Gedistilleerd uit anijs en verschillende kruiden. Een ouzo met 40% alcohol, met een verfijnde, volle anijssmaak. Om zo te drinken (gekoeld), met ijs of...
 
Deze Tsipouro wordt gemaakt van de restanten van Makedonikos-wijnen, die een aantal malen worden gedistilleerd in kleine koperen ketels. Aan deze variant is anijs toegevoegd.
 
Cognac is een distillaat uit wijn (gemaakt van witte druiven). Bij de distillatie moet men zich aan strenge voorschriften houden. De distillatie mag alleen gebeuren in een zogenaamde 'Allambic...
 
Een verfissende smaak met een goede balans tussen zoet en fris is het resultaat. Om zo te drinken, als aperitief, in een cocktail of bij een dessert.
 
In het gebied Perigord vindt men vele delicatessen zoals ganzen- en eendenlevers, confit de canard en nog veel meer, waaronder vele pruimensoorten. De beroemde Franse pruneau groeit hier. Van deze...

alternatieve artikelen

 
Er kan er maar één de beste zijn. En dat is de Koum Quatlikeur van Mavromatis! Als eerste op de Nederlandse markt. 
 
Koum Kouat likeur wordt gemaakt op het eiland Corfu, dat bekend staat om deze kleine citrusvrucht. De likeur kan ijskoud geserveerd worden als digistief. Ook geweldig lekker met...
 
Koum Kouat likeur wordt gemaakt op het eiland Corfu, dat bekend staat om deze kleine citrusvrucht. Aan de Creme wordt melk toegevoegd en de likeur heeft een lager alcoholpercentage dan de...
 
Verfijnde grappa (delicate tonen van bloemen en rozenbottels) gemaakt van de persresten van de Arneis druif. Deze druif komt uit Piemonte en wordt voornamelijk gebruikt voor verfijnde witte wijnen.
 
Heerlijk om zo te drinken als aperitief, in een cocktail of bij het dessert.
 
Cognac is een distillaat uit wijn (gemaakt van witte druiven). Bij de distillatie moet men zich aan strenge voorschriften houden. De distillatie mag alleen gebeuren in een zogenaamde 'Allambic...