opc_loader
 Tsantali Ouzo Kolona

Tsantali Ouzo Kolona

De bekende Tsantali Kolonna Ouzo, uit Griekenland.

beschrijving

Tsantali Ouzo Kolonna in de typerende zuilfles. Gedistilleerd uit anijs en verschillende kruiden. Een ouzo met 40% alcohol, met een verfijnde, volle anijssmaak. Om zo te drinken (gekoeld), met ijs of aangelengd met water.

extra informatie

Verkrijgbaar in: 0,7 ltr

ter inspiratie

 
Deze grappa is gemaakt van de Ruchèdruif. Ruche is een Italiaanse druivensoort, die nog sporadisch voorkomt in de noordelijke regio Piemonte. De druif wordt slechts in een klein gebied...
 
Deze Tsipouro wordt gemaakt van de restanten van Makedonikos-wijnen, die een aantal malen worden gedistilleerd in kleine koperen ketels. Aan deze variant is anijs toegevoegd.
 
Grace gin is een speciale gin met speciale Griekse aroma’s in kleine hoeveelheden geproduceerd. Deze Gin is robuust met een intense mix van verse citrus, oranjebloesem aangevuld met andere...
 
Deze premium gin wordt – in kleine hoeveelheden – driemaal gedistilleerd. Dit zorgt ervoor dat alle ingrediënten volledig tot hun recht komen en samen een unieke smaak creëren....
 
Deze likeur is gemaakt van citroenschil volgens een traditie die al vele jaren over gaat van generatie op generatie. De citroenen worden voorzichtig geschild zonder dat het wit aan de...
 
Deze likeur is gemaakt van citroenschil volgens een traditie die al vele jaren over gaat van generatie op generatie. De citroenen worden voorzichtig geschild zonder dat het wit aan de...

alternatieve artikelen

 
De Ouzo wordt door Tsantali op traditionele wijze in koperen ketels gedistilleerd uit een nauwkeurige combinatie van alcohol (ethanol), anijs, steranijs, kardemom, maïs, angelica, lindebloesem...
 
Deze likeur is gemaakt van citroenschil volgens een traditie die al vele jaren over gaat van generatie op generatie. De citroenen worden voorzichtig geschild zonder dat het wit aan de...
 
Een heerlijke aromatische grappa gemaakt van de persresten van de Brachettodruif. Deze typische Piemontese druif wordt vooral in het gebied Monferrato geteeld. De druif heeft aromas van onder meer...
 
Sans Rival, niet zozeer een Griekse naam voor een ouzo die sinds 1905 in Griekenland wordt geproduceerd door de firma Thomopoulos & Son. Deze Ouzo heeft een intense neus, waarin anijs...
 
Een verfissende smaak met een goede balans tussen zoet en fris is het resultaat. Om zo te drinken, als aperitief, in een cocktail of bij een dessert.
 
De Ouzo wordt door Tsantali op traditionele wijze in koperen ketels gedistilleerd uit een nauwkeurige combinatie van alcohol (ethanol), anijs, steranijs, kardemom, maïs, angelica, lindebloesem...