opc_loader
Kefalograviera

Kefalograviera

Kefalografiera is een van meest populaire kaassoorten in Griekenland.

Deze harde kaassoort wordt gemaakt van gepasteuriseerde geiten- en schapenmelk. Dit volgens authentiek recept. Deze kaas heeft een zogeheten PDO kenmerk. Dat betekent dat deze kaas uitsluitend de naam mag dragen mits het uit een bepaald gebied afkomstig is.

beschrijving

De kaas is uitstekend geschikt om te grillen in blokjes of plakken. Maar de zilte smaak gaat ook prachtig samen met een glas rode wijn. Deze stevige kaas kan ook geraspt worden voor over pasta’s en dergelijke.

De kaas is verkrijgbaar voorverpakt in plakken van 250 gram of als ronde kaas van 3 kg.

ter inspiratie

 
Dit innovatieve product met een uitstekende smaak en perfecte textuur, is ideaal voor alle aspecten van koken en maaltijdbereidingen - het kan worden gestrooid over salades, pasta's, pizza's,...
 
De kaas is veerkrachtig en kan hoge temperaturen hebben, waardoor het als het gebakken wordt een heerlijk bruin korstje krijgt. Het hoofdingrediënt naast de kaas is verse munt. Heerlijk...
 
De hele smaak van Epirus zit in één naam: Dodoni Feta. Uitsluitend gemaakt van 100% Griekse, gepasteuriseerde schapen- en geitenmelk, Dodoni Feta, een product van Protected...
 
De hele smaak van Epirus zit in één naam: Dodoni Feta. Uitsluitend gemaakt van 100% Griekse, gepasteuriseerde schapen- en geitenmelk, Dodoni Feta, een product van Protected...
 
Ons geheime recept? We kiezen alleen de beste melk volgens onze strikte kwaliteitsnormen. We gebruiken alleen 100% Griekse, verse, gepasteuriseerde melk en we maken onze yoghurt op dezelfde dag...
 
De kaas is verkrijgbaar voorverpakt in plakken van 250 gram of als ronde kaas van 3 kg.

alternatieve artikelen

 
Ons geheime recept? We kiezen alleen de beste melk volgens onze strikte kwaliteitsnormen. We gebruiken alleen 100% Griekse, verse, gepasteuriseerde melk en we maken onze yoghurt op dezelfde dag...
 
Dit innovatieve product met een uitstekende smaak en perfecte textuur, is ideaal voor alle aspecten van koken en maaltijdbereidingen - het kan worden gestrooid over salades, pasta's, pizza's,...
 
De kaas is veerkrachtig en kan hoge temperaturen hebben, waardoor het als het gebakken wordt een heerlijk bruin korstje krijgt. Het hoofdingrediënt naast de kaas is verse munt. Heerlijk...
 
De hele smaak van Epirus zit in één naam: Dodoni Feta. Uitsluitend gemaakt van 100% Griekse, gepasteuriseerde schapen- en geitenmelk, Dodoni Feta, een product van Protected...
 
De hele smaak van Epirus zit in één naam: Dodoni Feta. Uitsluitend gemaakt van 100% Griekse, gepasteuriseerde schapen- en geitenmelk, Dodoni Feta, een product van Protected...
 
De kaas is verkrijgbaar voorverpakt in plakken van 250 gram of als ronde kaas van 3 kg.