opc_loader
Oreanthi Griekse Kruiden thee

Oreanthi Griekse Kruiden thee

Oreanthi betekent ‘mooie bloemen’ in het Grieks. De blends vormen een nieuwe kijk op het welzijn van lichaam en geest met Griekse kruiden en bloemen.

beschrijving

Deze mixen van kruiden worden al eeuwen lang gebruikt in de Griekse clutuur. De kruiden worden gemengd met bloemen en vormen zo een heerlijke thee, 100% natuurlijk zonder caffeine er gezond voor het lichaam en de geest.

Er zijn 5 soorten: De Energy, Light &  Lean, Relax, Harmony en Detox.

Energy: vitaliserend en vitaminerijk. Olijveblad, Rozenbottel, Bergthee, citroen verbena, rozebladeren en Penny Royal mint.

Light & Lean: een verfrissende blend van mint en kruiden die zorgen voor een goede spijsvertering en helpen bij gewichtscontrole. Pepermunt, venkel, anijszaad, brandnetel met Engelwortel, Zilverschoon en Essenkruid van Kreta.

Relax: Een mooie combinatie van kruiden en bloemen voor een optimale ontspanning. Camille, citroen balsem, lavendel met passiebloem, rozenblaadjes en geurige geranium.

Harmony: Een geraffineerde mix, speciaal gemaakt voor vrouwen, maar vaak zeer geliefd bij mannen. Camille, rozenbottel, jasmijnbloem en brandnetel et marjolein, geurige geranium en salie.

Detox: een antioxidant mix met een fruitige en bloemige ‘twist’. Griekse bergthee, olijvenblad, hibiscus en limoen bloesem met tijm en geurige geranium.