ter inspiratie
De ‘flagship’ wijn van Rhebokskloof. Een kruidige, intense wijn met meerdere lagen donker fruit. De lagering op nieuw Frans eiken zorgt voor nog meer complexiteit in de smaak. De druiven voor...
Een rode wijn met mooie paarse kleur. Met tonen van rode bes, framboos, kruidnagel, nootmuskaat, zwarte peper, zoethout en leer. Een stevige, robuste eetwijn met mooie tannines, veel smaak en een...
De druiven voor deze wijn komen van druivenstokken (gemiddeld 20 jaar oud) aangeplant in het berggebied van Korinthe. Een gebied met veel rode klei als bodem, rijk in mineralen. De houtlagering van...
Fruitige, levendige rode wijn van Halkidiki. Een wijn met een heldere rode kleur. In de smaak en geur tonen van levendig rood fruit. Een verfijnde afdronk. De wijngaarden voor deze wijn zijn...
Een verfijnde Saint-Emilion Grand Cru uit 2005. Quintessence betekent letterlijk 'het allerbeste er uit halen'. Voor deze rode wijn worden de allerrijpste en de beste druiven, bijna 100% Merlot, van...
Het Domaine Chanzy is gelegen in Bouzeron, bezit circa 80 hectare verspreid over de drie Bourgogne appellations – Côte Chalonnaise, Côte de Beaune en Côte de Nuits - met...
alternatieve artikelen
Deze wijn is afkomstig van wijngaarden gelegen op de prachtige hellingen van Cuesta Manvirgo, in Ribera del Duero, op meer dan 800m hoogte. De bodem is hier niet erg voedzaam, met zand, grind en...
Wijn met een robijnrode kleur, bijna tegen het blauwe aan. Een verfijnde volle geur met iets van kruidige tonen. Een droge, full body wijn met lange afdronk. De druiven voor deze wijn worden met de...
Deze wijn heeft een heldere, dieprode kleur. In de geur veel tonen van zwarte bessen, frambozen, rijpe aardbeien, kruiden en anijs. Deze wijn oudert in vaten van Frans eiken gedurende 12 maanden. De...
Sappige, kruidige wijn met tonen van zwart en rood fruit. De verfijnde tannines zorgen voor een zachte afdronk in deze wijn. Deze wijn is gefermenteerd op roestvrijstalen tanks. Lagering vond...
De druiven worden geteeld in oude wijngaarden. Voor de gisting laat men de druiven nog een tijdje inweken om de extractie van de zachte tannines te bevorderen.