ter inspiratie
Deze wijn wordt gemaakt van licht ingedroogde druiven (aan de wijnrank). De druiven voor deze wijn worden separaat geoogst en tot wijn verwerkt. De eerste en tweede vinificatie vinden plaats zoals...
Deze wijn is opgevoed op houten vaten gedurende 12 maanden. Het resultaat is een volle, warme wijn met veel geconcentreerde smaak. In de smaak heeft deze wijn tonen van wilde bessen en bramen. Deze...
Een volle robijnrode wijn met aromas van noten, herfstbladeren, kruidigheid, leer, zoethout en cacao. In de smaak veel fruit, ondersteund door aangename tannines. Deze verfijnde, rijpe Barolo is...
Het gehemelte is rond en rijk met evenwichtige zuurgraad en aanhoudende tannines Middellange tot lange afdronk.
De druiven worden geteeld in oude wijngaarden. Voor de gisting laat men de druiven nog een tijdje inweken om de extractie van de zachte tannines te bevorderen.
Fruitige, levendige rode wijn van Halkidiki. Een wijn met een heldere rode kleur. In de smaak en geur tonen van levendig rood fruit. Een verfijnde afdronk. De wijngaarden voor deze wijn zijn...
alternatieve artikelen
Fruitige, levendige rode wijn van Halkidiki. Een wijn met een heldere rode kleur. In de smaak en geur tonen van levendig rood fruit. Een verfijnde afdronk. De wijngaarden voor deze wijn zijn...
Een verfijnde Pinotage met tonen van rijpe pruimen, zwarte kersen en mokka. De sappige fruitgeuren worden goed ondersteund door stevige maar perfect gebalanceerde tannines, subtiel eikenhout en een...
Robijnrode, elegante wijn met veel tonen van kersen. De druiven voor deze wijn zijn een maand gedroogd. De wijn heeft houtlagering gehad voor een periode van 7 maanden op Frans eiken.
Een verfijnde wijn met aromas van zongedroogde kersen, frambozen, bosbessen, olijven, tomaat, kruiden en vanille. Een heerlijke wijn met een robijnrode kleur, elegante smaak en lange afdronk. Volgens...
De druiven die gebruikt zijn voor deze wijn komen van het hoger gelegen mount Veeder gedeelte. Een uniek terroir van rotsachtige grond met veel zon en een relatief koele temperatuur. Het unieke...
De Kotsifali druif groeit vrijwel alleen op het eiland Kreta. De druiven worden geplukt als ze optimaal rijp zijn. De schillen van de gekneusde blauwe druiven gisten ongeveer 10 dagen mee....