ter inspiratie
Een droge, levendige pinot noir. In de geur tonen van rode bessen, kersen, granaatappel, iets van cacao en wat kruidigs. Rijp, sappig fruit, minerale tonen, kruiden, een beetje nootachtig hout en...
Deze wijn doet u misschien denken aan Port met een geur van rijp rood fruit en een smaak waarin de zoetheid niet al te sterk domineert.
Het Domaine Chanzy is gelegen in Bouzeron, bezit circa 80 hectare verspreid over de drie Bourgogne appellations – Côte Chalonnaise, Côte de Beaune en Côte de Nuits - met...
Verfijnd rood met aroma’s van pruimen, aromatische kruiden, zwarte peper en tonen van vanille. Een prachtige Syrah wijn met ontwikkelde tannines en veel smaak. Een wijn met veel...
De Mavrodaphne is een blauwe Griekse druif die stevige, robuuste rode wijnen geeft, met veel kleur en de nodige tannine. Meestal wordt de Mavrodaphne gebruikt om versterkte, port-achtige wijnen te...
De druiven voor deze wijn komen van druivenstokken (gemiddeld 20 jaar oud) aangeplant in het berggebied van Korinthe. Een gebied met veel rode klei als bodem, rijk in mineralen. De houtlagering van...
alternatieve artikelen
Het Domaine Chanzy is gelegen in Bouzeron, bezit circa 80 hectare verspreid over de drie Bourgogne appellations – Côte Chalonnaise, Côte de Beaune en Côte de Nuits - met...
Stevige wijn met een typisch en zeer intense geur en een delicaat warme en fluweelzachte smaak. Krachtpatser voor bij mooie complexe vleesgerechten. Voor deze wijn zijn de beste druiven geselecteerd....
De Kotsifali druif groeit vrijwel alleen op het eiland Kreta. De druiven worden geplukt als ze optimaal rijp zijn. De schillen van de gekneusde blauwe druiven gisten ongeveer 10 dagen mee....
24 maanden gelagerd op Frans eiken (70% nieuw) uit Troncais en Allier bos.
Synoro van Domaine Skouras is waarschijnlijk de beste rode wijn van George Skouras en zeker een van de Griekse topwijnen. De kleur is diep robijnrood. Met aroma’s van rijp fruit (rode bes, rode...
Sappige rode wijn van de Pinot Noir druif. Deze wijn kan zelfs iets gekoeld gedronken worden. In de geur en smaak aroma’s van rood fruit als frambozen en bessen.