ter inspiratie
Een diep robijnrode wijn met in de geur mooie en complexe aroma’s van rijp fruit (pruim, kers, bramen en frambozen) en hout tonen. Deze verfijnde wijn heeft een volle, zwoele smaak en afdronk...
Gemaakt van de autochtone Agioritiko druif, uit de beroemde Nemea wijnregio op het schiereiland Peloponnesos. Deze wijn rijpt op houten vaten en aansluitend op fles.
Een verfijnde Merlotwijn met tonen van rood fruit (rode bessen en frambozen) en iets kruidigs. Een zachte, ronde wijn met veel smaak en een mooie afdronk. Gemaakt door Fonjoya, een groep...
De zeldzame Plakoura wijngaard met lage opbrengst is een eerste cru helling op circa 500 meterhoogtemet zandige, steenachtige grond. De speciale manier van snoeien van de druivenstokken, in...
Deze wijn wordt gemaakt van licht ingedroogde druiven (aan de wijnrank). Eerst worden de merlot druiven geoogst en verwerkt. Het druivensap van de merlot druiven wordt vergist. Hierna worden de...
Intens robijnrode wijn met elegante, complexe aroma’s van onder meer rijp rood fruit en tonen van hout. Deze wijn is gemaakt met druiven van geselecteerde wijngaarden, geplant op kalkrijke...
alternatieve artikelen
Volle, warme rode wijn uit de hak van de laars in Italië. In de geur en smaak aromas van onder meer pruimen, kersen en krentjes (zondoorstoofd). Primitivo is een druivenras, dat eigenlijk alleen...
Deze wijn wordt gedurende 17 maanden op zowel Franse als Amerikaanse eikenhouten vaten gerijpt en rijpt vervolgens nog minimaal één jaar in de kelders, voordat deze wijn op de markt gebracht wordt....
Rode van gemaakt van de sangiovese druif. De wijn heeft een granaatrode kleur, intense aroma’s van onder meer aardbei en zwarte kers. Een deel van deze wijn is op hout gelagerd, hierdoor heeft...
Een verfijnde Saint-Emilion Grand Cru uit 2005. Quintessence betekent letterlijk 'het allerbeste er uit halen'. Voor deze rode wijn worden de allerrijpste en de beste druiven, bijna 100% Merlot, van...
Gemaakt van de autochtone Agioritiko druif, uit de beroemde Nemea wijnregio op het schiereiland Peloponnesos. Deze wijn rijpt op houten vaten en aansluitend op fles.
Kotsifali ‘Karnari’ is een wijn gemaakt in een klassieke stijl (genaamd Marouvas) die voorkomt op West-Kreta. Bij deze stijl wordt de wijn voor lange tijd (4 jaar minimaal) gelagerd...