ter inspiratie
Een frisse riesling met tonen van citrus en perzik. Deze riesling laat zien waar de wijnen van Wageck toe in staat zijn. De wijn wordt gekenmerkt door fruit, maar de minerale component is duidelijk...
De wijn wordt gemaakt door inheemse en internationale druivensoorten te combineren. De druiven voor deze wijn worden met de hand geoogst. De verschillende druivensoorten worden apart tot wijn gemaakt...
Een wijn met een licht kleur en elegante smaak. Frisse, sappige wijn met tonen van exotisch- en citrusfruit (denk aan mango en grapefruit).
Voor de zoetere witte wijn liefhebber. De druivensoort is een kruising tussen de Riesling en de Silvaner.
De grauer burgunder (pinot gris) is een evenwichtige en verfijnde witte wijn. Een licht strogele wijn met mooie, volle gloed. Een deel van deze wijn wordt opgevoed op hout. Een ander deel op RVS....
Deze wijn wordt gemaakt door de diverse druiven apart tot wijn te maken. Na de vergisting van de druiven maakt de wijnmaker een verfijnde blend die de verfijnde smaak geeft aan de Bacca del Merlo. Na...
alternatieve artikelen
Volle chardonnaywijn met tonen van citrus, noten en perzik. Een volle, maar toch elegante wijn.
De dafni druivensoort van het Griekse eiland Kreta werd gered van uitsterven door de familie Lyrarakis, toen het werd aangeplant in de familiewijngaard ‘Psarades’ op 480 meter hoogte in...
Een frisse riesling met tonen van citrus en perzik. Deze riesling laat zien waar de wijnen van Wageck toe in staat zijn. De wijn wordt gekenmerkt door fruit, maar de minerale component is duidelijk...
Een topkwaliteit Pinot Grigio uit het Noorden van Italië. De wijn is strogeel van kleur met een rose (of zelfs koperkleurige) gloed. Dit komt doordat het sap van de wijn lang in contact is...
De unieke druivensoort robola komt hoofdzakelijk voor op het eiland Cephalonië gelegen in de Ionische Zee ten Westen van de Peloponessos. De unieke klimatologische omstandigheden van zeewind,...
Deze wijn wordt gemaakt door het druivensap te laten vergisten en vervolgens gedurende 2 maanden te laten ontwikkelen met diens gistcellen. Dit proces vindt plaats onder gecontroleerde temperatuur....