ter inspiratie
De wijn kent fermentatie en lagering op Frans eiken. De wijngaard ‘Ippodromos’ ligt op de top van een berghelling, op een hoogte van 610 meter, op rotsachtige kleigrond van het eiland...
Een goudgele wijn met veel geur van perzik, citrus en tropisch fruit en tonen van gemaaid gras, gedroogde bloemen en honing. In de smaak tonen van amandel en veel fruit en een kenmerkend bittertje....
Deze wijn is gemaakt van een oude inheemse druivenvariëteit. De Ribolla Gialla is een zeer oud authentiek druivenras uit de regio Friuli. De wijn is strogeel van kleur. In de smaak veel...
In de geur tonen van appel, citrus, kruisbes en vers gemaaid gras. De smaak is voortreffelijk en zeer verrassend, zacht en fris met een mooi fruit-bouquet van appel en citrus.
Deze wijn wordt gemaakt van de chenin blanc en een vleugje grenache blanc. In de neus tonen van tropische gemengd fruit, met name peer en ananas. Een mooie frisse wijn met een lange afdronk. De...
Zeer aangename frisse Chardonnay uit Noord Italië. Deze wijn is droog met wat lichte zuren, maar blijft toch mooi in balans. Een wijn zonder houtlagering, waardoor frisheid en karakteristieken van...
alternatieve artikelen
Droge witte wijn met een elegante aromatische smaak. Aroma’s van onder meer anijs, venkel en bloemen. Een verfijnde wijn met veel smaak en relatief lage zuren. Gemaakt van druiven afkomstig van...
De dafni druivensoort van het Griekse eiland Kreta werd gered van uitsterven door de familie Lyrarakis, toen het werd aangeplant in de familiewijngaard ‘Psarades’ op 480 meter hoogte in...
De wijn wordt gemaakt door inheemse en internationale druivensoorten te combineren. De druiven voor deze wijn worden met de hand geoogst. De verschillende druivensoorten worden apart tot wijn gemaakt...
De kleur van deze wijn is helder witgeel, met groene tinten. De wijn heeft een volle geur met aromas van verse bloemen en fruit zoals avocado. In de smaak aspecten van sinaasappel, citroen, een...
Deze wijn wordt gemaakt door het druivensap te laten vergisten en vervolgens gedurende 2 maanden te laten ontwikkelen met diens gistcellen. Dit proces vindt plaats onder gecontroleerde temperatuur....