ter inspiratie
Een prachtige rode kleur met intensieve fruitaroma's, licht mousserend. Gemaakt van de lokaal geteelde Brachetto druif. Een goed uitgebalanceerde frisse afdronk. Past bij alle soorten zoete gerechten...
De beroemde dessertwijn van het eiland Samos. Deze wijn van Muscatdruiven heeft een gouden kleur en heerlijke aromas van abrikozen jam, overrijpe meloen en een vleugje karamel.
Deze wijn heeft een diep donkere kleur met een oranje gloed. Een verfijnde zoete wijn met een mooie zuurgraad (hierdoor ook culinair erg goed inzetbaar). De Nectar heeft een sterk bouquet en...
Een vriendelijke, licht zoete wijn met een zeer verrassende afdronk. Zeer makkelijk te drinken, met een bijzondere mooie volle en rijke smaak voor een halfzoete wijn. De liefhebbers van halfzoete...
Deze delicate, halfzoete wijn heeft een donker-paarsrode kleur. De smaak is rond, zacht en mild met veel rijp fruit, iets kruidigs en karamel. Een wijn met rijke smaak en mooie afdronk. Liefhebbers...
Een bijzondere dessertwijn gemaakt van zongedroogde druiven van het eiland Santorini. De druiven worden gedurende 8 tot 10 dagen gedroogd in de zon. Vervolgens vindt er een langzame fermentatie...
alternatieve artikelen
Deze wijn heeft een diep donkere kleur met een oranje gloed. Een verfijnde zoete wijn met een mooie zuurgraad (hierdoor ook culinair erg goed inzetbaar). De Nectar heeft een sterk bouquet en...
Deze delicate, halfzoete wijn heeft een donker-paarsrode kleur. De smaak is rond, zacht en mild met veel rijp fruit, iets kruidigs en karamel. Een wijn met rijke smaak en mooie afdronk. Liefhebbers...
Dessertwijn met de geur en smaak van muskaatdruiven. Deze versterkte (alcohol minimaal 15%) zoete wijnen hebben een rijk parfum met in de geur en smaak honing en zoet fruit als druiven en perzik....
Een vriendelijke, licht zoete wijn met een zeer verrassende afdronk. Zeer makkelijk te drinken, met een bijzondere mooie volle en rijke smaak voor een halfzoete wijn. De liefhebbers van halfzoete...
In de geur en smaak aroma’s van honing, abrikoos, bloesems en gerijpte vruchten.
Madeira is de enige wijn die verwarmd wordt om de effecten van een lange bootreis (wat vroeger gebeurde: de wijn kreeg hierbij een andere smaak door de invloed van temperatuur en oxidatie) na te...