opc_loader

Over ons

Taste Tailors heeft een compleet assortiment kwaliteitsproducten die aangeboden worden aan de detailhandel, groothandel en horeca bedrijven. Wij selecteren onze producten middels een strikt protocol. Pas als het product aan al onze kwaliteitseisen voldoet, kunnen we besluiten het toe te voegen aan ons portfolio. Zo zijn al onze producten vrij van kunstmatige geur-, smaak- of kleurstoffen en conserveringsmiddelen. Genetisch gemanipuleerde stoffen zijn niet welkom zo ook zijn transvetten en andere niet natuurlijke vetten niet welkom. Toevoegingen van suikers is soms gewenst, maar dan gaan we voor natuurlijke suikers uit vruchten of planten.

Niet ieder product heeft het stempel Organic of Biologisch. Maar dat hoeft niet te betekenen dat het product niet uitsluitend natuurlijke en gezonde ingrediënten bevat. Wij pleiten ervoor om producten aan te bieden die goed voor je zijn, mits met mate genuttigd, maar bovenal geen ingrediënten bevatten die niet in ons natuurlijke dieet thuis horen.

Met de handige icoontjes kunt u in een oogopslag zien aan welke eisen het product voldoet. Dat maakt de selectie gemakkelijk en niet alleen voor u, maar natuurlijk ook voor uw klanten. Wij voorzien u graag van onze gratis productkaartjes voor uw klanten. De productkaartjes voorzien we tevens geheel gratis met uw bedrijfsinformatie en/of logo.