opc_loader
Drossa

Drossa is het huismerk van Taste Tailors. Het merk is al sinds 1930 op de markt. Eerst werd het merk gebruikt voor vruchten op sap en later voor een brede range aan producten voor de retail. Sinds 2014 behoort het merk tot Taste Tailors. Wij hebben het merk een nieuwe ‘look and feel’ gegeven en een productenlijn ontwikkeld die uitsluitend voor de detailhandel en de horeca beschikbaar is. Wij introduceren hierbij dan ook met trots een lijn olijven van bijzondere kwaliteit en met bijzondere smaken. De olijven van Drossa zijn verkrijgbaar in moderne potjes van 330ml en in petpotten van 2,4 ltr.

Er zijn olijven in diverse marinades in glazen potten van 330ml beschikbaar. De wijze waarop de olijven zijn gepasteuriseerd en geconserveerd, met uitsluitend natuurlijke ingrediënten, zorgt voor een olijf die uitzonderlijk knapperig is en blijft. Buiten de koeling zijn de olijven 18 maanden houdbaar zonder dat de kwaliteit verloren gaat. Na openen zijn de olijven nog 14 dagen in de koeling te bewaren.

De olijven in de petpotten van 2,4 ltr zijn eveneens 18 maanden houdbaar buiten de koeling. Door een bijzondere samenstelling van de PU van de potten, verliezen de olijven op geen enkele wijze gedurende deze 18 maanden hun knapperigheid en karakter. De olijven kunnen, in versbakjes worden overgeschept, rekening houdend met een THT van 14 dagen. Dit vooral omdat er alleen citroenzuur is gebruikt om de olijven te conserveren is de houdbaarheid na blootstelling aan de open lucht beperkt tot 14 dagen.

Laat uw klanten deze prachtige lijn olijven proeven. Wij stellen u graag samples ter beschikking.