ter inspiratie
Deze rose is gemaakt van de Zweigeltdruif, die op zijn beurt weer is genoemd naar zijn schepper, Dr. Fritz Zweigelt. Op het wijnbouwinstituut van Klosterneuburg kruiste hij deze twee Midden-Europese...
Een volle, sappige rosé uit zuid Frankrijk. Deze rosé heeft een verfijnde zachte smaak, zalmroze kleur en tonen van bloemen.
Een magnifieke rosee uit Aix en Provence. Gemaakt van biologisch geteelde Carignan-, Syrah-, Grenache- en Cinsault- druiven. Een verfijnde volle, droge rosee met veel sap en kruidigheid. Het Chateau...
Een prachtige rode kleur met intensieve fruitaroma's, licht mousserend. Gemaakt van de lokaal geteelde Brachetto druif. Een goed uitgebalanceerde frisse afdronk. Past bij alle soorten zoete gerechten...
Deze droge rosé is gemaakt van Aghiorghitiko en Moscofilero druiven. De blend is 70 procent Aghiorghitiko en 30 procent Moscofilero. De gemiddelde leeftijd van de druivenstokken is 20 en 22...
De zoete smaken van aardbeien- en frambozenjam worden gecompenseerd door een frisse zuurgraad. Overheerlijk, met een fruitige afdronk.
alternatieve artikelen
Deze droge rosé is gemaakt van Aghiorghitiko en Moscofilero druiven. De blend is 70 procent Aghiorghitiko en 30 procent Moscofilero. De gemiddelde leeftijd van de druivenstokken is 20 en 22...
Een prachtige rode kleur met intensieve fruitaroma's, licht mousserend. Gemaakt van de lokaal geteelde Brachetto druif. Een goed uitgebalanceerde frisse afdronk. Past bij alle soorten zoete gerechten...
Een zeer verfijnde, unieke Griekse rosé. Lichtroze van kleur. Intens en fris in de neus met aroma’s van watermeloen, aardbei, witte bloemen en citrus. Een wijn met een zeer mooie en...
De zoete smaken van aardbeien- en frambozenjam worden gecompenseerd door een frisse zuurgraad. Overheerlijk, met een fruitige afdronk.
Een magnifieke rosee uit Aix en Provence. Gemaakt van biologisch geteelde Carignan-, Syrah-, Grenache- en Cinsault- druiven. Een verfijnde volle, droge rosee met veel sap en kruidigheid. Het Chateau...
Deze rose is gemaakt van de Zweigeltdruif, die op zijn beurt weer is genoemd naar zijn schepper, Dr. Fritz Zweigelt. Op het wijnbouwinstituut van Klosterneuburg kruiste hij deze twee Midden-Europese...