ter inspiratie
Donker goudgekleurde port met aroma's van rode bessencompote met mooie gebalanceerde hout- en vanillearoma's. Tawny port rijpt minimaal 3 jaar op houten vaten. Het hout zorgt voor de specifieke kleur...
Goudkleurige portwijn, rijk en complex aroma met tonen van gedroogd fruit, fluweel in de mond, vol, een mooie frisheid en een lange afdronk. Deze Tawny port heeft 10 jaar gelagerd gelegen alvorens...
Miguels port is een relatief klein bedrijf (gelieerd aan een oude, grote port familie) met een lange familietraditie sinds 1926.
De rosé port van Miguels is een licht Rubystijl type. Deze port heeft een mooie roze kleur. De kleur onstaat door het sap van de druiven kortere tijd in contact te laten zijn met de schilletjes van...
Een aromatische jonge port. Robijnrood met een zoete, volle smaak van rode bessen, chocola, stroop en kersen.
De LBV port van Miquels heeft een diep robijnrode kleur en is fris en fruitig qua smaak. In de maak tonen van zoethout. Een verfijnd, evenwichtig type port met mooi ontwikkelde tannines en veel...
alternatieve artikelen
Goudkleurige witte port, relatief droge stijl met aroma’s van hout, vanille, kruiden, tonen nootmuskaat. Deze port is voor een minimale periode van 10 jaar geouderd op eikenhouten vaten in Vila...
Miguels port is een relatief klein bedrijf (gelieerd aan een oude, grote port familie) met een lange familietraditie sinds 1926.
Miguels port is een relatief klein bedrijf (gelieerd aan een oude, grote port familie) met een lange familietraditie sinds 1926.
Donker goudgekleurde port met aroma's van rode bessencompote met mooie gebalanceerde hout- en vanillearoma's. Tawny port rijpt minimaal 3 jaar op houten vaten. Het hout zorgt voor de specifieke kleur...
De LBV port van Miquels heeft een diep robijnrode kleur en is fris en fruitig qua smaak. In de maak tonen van zoethout. Een verfijnd, evenwichtig type port met mooi ontwikkelde tannines en veel...
De rosé port van Miguels is een licht Rubystijl type. Deze port heeft een mooie roze kleur. De kleur onstaat door het sap van de druiven kortere tijd in contact te laten zijn met de schilletjes van...