ter inspiratie
Een witte wijn met een lichtgele tinten. In de geur en smaak aroma’s van citrus, banaan en rijpe vruchten. De Sauvignon Blanc druif geeft deze wijn zijn frisheid. De Spaanse Verdejo druif geeft...
Een wijn met veel smaak, een vol en veelzijdig mondgevoel en een evenwichtige afdronk. De Plytó druivensoort werd gered van uitsterven door de familie Lyrarakis, toen deze werd geplant in...
Tintelfrisse en droge witte wijn van het Italiaanse eiland Sicilië. Met aromas van citrus, meloen, peer en groene peper. De Grillo is een witte druivensoort en komt voor op Sicilië. Deze...
Deze verfijnde Sauvignon Blanc is lichtgeel met een groene gloed. De druiven voor deze wijn komen van de steile helling van Kofl, boven het plaatsje Kurtatsch. De bodemsoort hier is zanderige,...
Een elegante, complexe Moscatel wijn met uitgesproken tonen van honing en sinaasappel. Deze wijn is fris zoet en heeft een rijke, zachte smaak.
Volle chardonnaywijn met tonen van citrus, noten en perzik. Een volle, maar toch elegante wijn.
alternatieve artikelen
Een vriendelijke, licht zoete wijn met een zeer verrassende afdronk. Zeer makkelijk te drinken, met een bijzondere mooie volle en rijke smaak voor een halfzoete wijn. De liefhebbers van halfzoete...
Caramelo heeft een alcoholpercentage van slechts 10%. Hij opent heel fris en fruitig met een vleugje abrikoos en bloemen
Voor de zoetere witte wijn liefhebber. De druivensoort is een kruising tussen de Riesling en de Silvaner.
In een later stadium volgen tonen van boter, brood en caramel. De wijn heeft een verfijnde, volle smaak en een goede zuurgraad. Een wijn met een volle, lange afdronk. 70% van de wijn is gefermenteerd...
In de geur tonen van appel, citrus, kruisbes en vers gemaaid gras. De smaak is voortreffelijk en zeer verrassend, zacht en fris met een mooi fruit-bouquet van appel en citrus.
Wijnmaker Matrot maakt een Meursault met zeer veel zorg. Gebruik van nieuw hout blijft bij de witte wijnen tot een minimum beperkt. Het is de terroir die het moet doen. Een mooi en lang parfum en...