ter inspiratie
Zoete wijn gemaakt van Muscat druiven. De druiven voor de Grand Cru komen van geselecteerde (relatief hooggelegen) wijngaarden. De kleur van deze wijn is topaas (geel / bruin). In de geur en smaak...
Een bijzondere dessertwijn gemaakt van zongedroogde druiven van het eiland Santorini. De druiven worden gedurende 8 tot 10 dagen gedroogd in de zon. Vervolgens vindt er een langzame fermentatie...
Een prachtige rode kleur met intensieve fruitaroma's, licht mousserend. Gemaakt van de lokaal geteelde Brachetto druif. Een goed uitgebalanceerde frisse afdronk. Past bij alle soorten zoete gerechten...
Deze delicate, halfzoete wijn heeft een donker-paarsrode kleur. De smaak is rond, zacht en mild met veel rijp fruit, iets kruidigs en karamel. Een wijn met rijke smaak en mooie afdronk. Liefhebbers...
Madeira is de enige wijn die verwarmd wordt om de effecten van een lange bootreis (wat vroeger gebeurde: de wijn kreeg hierbij een andere smaak door de invloed van temperatuur en oxidatie) na te...
Dessertwijn met de geur en smaak van muskaatdruiven. Deze versterkte (alcohol minimaal 15%) zoete wijnen hebben een rijk parfum met in de geur en smaak honing en zoet fruit als druiven en perzik....
alternatieve artikelen
In de geur en smaak aroma’s van honing, abrikoos, bloesems en gerijpte vruchten.
Lekkere zachte witte wijn vol rijp fruit en lichte bubbeltjes gemaakt van de Moscato druiven. De wijn is afkomstig uit Noord - Italië namelijk uit Piemonte. Vanwege de overmaat aan zon is deze wijn...
Robijnrood met paarse tinten, elegante wijn met tonen van kersen. Heerlijk om licht gekoeld te drinken. Zomerse wijn met een laag alcoholpercentage.
Caramelo heeft een alcoholpercentage van slechts 10%. Hij opent heel fris en fruitig met een vleugje abrikoos en bloemen
Een prachtige rode kleur met intensieve fruitaroma's, licht mousserend. Gemaakt van de lokaal geteelde Brachetto druif. Een goed uitgebalanceerde frisse afdronk. Past bij alle soorten zoete gerechten...
Madeira is de enige wijn die verwarmd wordt om de effecten van een lange bootreis (wat vroeger gebeurde: de wijn kreeg hierbij een andere smaak door de invloed van temperatuur en oxidatie) na te...