ter inspiratie
De pasta's van Primo Gusto zijn gemaakt van premium bloem en behouden hun structuur en textuur goed. Pasta's worden voor een grote verscheidenheid aan gerechten gebruikt. Deze iets bredere...
Het is extreem flexibel en kan in veel verschillende vormen worden gevouwen. Eenmaal gegaard, is Kanaki Filo knapperig en goudbruin. De delicate smaak en de textuur van het filo komt...
Ideaal voor de traditionele gerechten met Kataïfi en Ekmek, maar de mogelijkheden zijn onbeperkt. Kataifi van Kanaki kan gebruikt worden in combinatie met bijvoorbeeld kaas, garnalen...
Orzo is erg populair in Griekenland. Het is een klassiek ingrediënt dat op breede schaal wordt ingezet. De pasta neemt vocht en smaken snel op door zijn omvang en zorgt daardoor voor lekkere...
alternatieve artikelen
Het is extreem flexibel en kan in veel verschillende vormen worden gevouwen. Eenmaal gegaard, is Kanaki Filo knapperig en goudbruin. De delicate smaak en de textuur van het filo komt...
Ideaal voor de traditionele gerechten met Kataïfi en Ekmek, maar de mogelijkheden zijn onbeperkt. Kataifi van Kanaki kan gebruikt worden in combinatie met bijvoorbeeld kaas, garnalen...
De pasta's van Primo Gusto zijn gemaakt van premium bloem en behouden hun structuur en textuur goed. Pasta's worden voor een grote verscheidenheid aan gerechten gebruikt. Deze iets bredere...
Orzo is erg populair in Griekenland. Het is een klassiek ingrediënt dat op breede schaal wordt ingezet. De pasta neemt vocht en smaken snel op door zijn omvang en zorgt daardoor voor lekkere...