ter inspiratie
Ideaal voor de traditionele gerechten met Kataïfi en Ekmek, maar de mogelijkheden zijn onbeperkt. Kataifi van Kanaki kan gebruikt worden in combinatie met bijvoorbeeld kaas, garnalen...
Chasiotis is een van de oudste bakkerijen op het gebied van Grieks pitabrood. Tegenwoordig volledig uitgerust met de modernste productieapparatuur en voorzien van alle kennis en kunde...
Het is extreem flexibel en kan in veel verschillende vormen worden gevouwen. Eenmaal gegaard, is Kanaki Filo knapperig en goudbruin. De delicate smaak en de textuur van het filo komt...
Orzo is erg populair in Griekenland. Het is een klassiek ingrediënt dat op breede schaal wordt ingezet. De pasta neemt vocht en smaken snel op door zijn omvang en zorgt daardoor voor lekkere...
alternatieve artikelen
Ideaal voor de traditionele gerechten met Kataïfi en Ekmek, maar de mogelijkheden zijn onbeperkt. Kataifi van Kanaki kan gebruikt worden in combinatie met bijvoorbeeld kaas, garnalen...
Orzo is erg populair in Griekenland. Het is een klassiek ingrediënt dat op breede schaal wordt ingezet. De pasta neemt vocht en smaken snel op door zijn omvang en zorgt daardoor voor lekkere...
Chasiotis is een van de oudste bakkerijen op het gebied van Grieks pitabrood. Tegenwoordig volledig uitgerust met de modernste productieapparatuur en voorzien van alle kennis en kunde...
Het is extreem flexibel en kan in veel verschillende vormen worden gevouwen. Eenmaal gegaard, is Kanaki Filo knapperig en goudbruin. De delicate smaak en de textuur van het filo komt...