ter inspiratie
Koum Kouat likeur wordt gemaakt op het eiland Corfu, dat bekend staat om deze kleine citrusvrucht. De likeur kan ijskoud geserveerd worden als digistief. Ook geweldig lekker met...
Voor de productie van deze likeur worden verschillende kruiden geselecteerd die afkomstig zijn van wilde bloemenweiden, die zich op een hoogte van 1000 tot 1300 meter bevinden. Deze kruiden laat de...
Koum Kouat likeur wordt gemaakt op het eiland Corfu, dat bekend staat om deze kleine citrusvrucht. Aan de Creme wordt melk toegevoegd en de likeur heeft een lager alcoholpercentage dan de...
Deze likeur is gemaakt van citroenschil volgens een traditie die al vele jaren over gaat van generatie op generatie. De citroenen worden voorzichtig geschild zonder dat het wit aan de...
Verkregen uit een zorgvuldige selectie van hazelnoten. Na licht roosteren, worden de hazelnoten gemalen en toegevoegd aan een speciale mix van gedroogde wortels. De uitgebalanceerde dosering en alle...
Heerlijk om zo te drinken als aperitief, in een cocktail of bij het dessert.
alternatieve artikelen
Heerlijk om zo te drinken als aperitief, in een cocktail of bij het dessert.
Voor de productie van deze likeur worden verschillende kruiden geselecteerd die afkomstig zijn van wilde bloemenweiden, die zich op een hoogte van 1000 tot 1300 meter bevinden. Deze kruiden laat de...
Koum Kouat likeur wordt gemaakt op het eiland Corfu, dat bekend staat om deze kleine citrusvrucht. Aan de Creme wordt melk toegevoegd en de likeur heeft een lager alcoholpercentage dan de...
Verkregen uit een zorgvuldige selectie van hazelnoten. Na licht roosteren, worden de hazelnoten gemalen en toegevoegd aan een speciale mix van gedroogde wortels. De uitgebalanceerde dosering en alle...
Deze likeur is gemaakt van citroenschil volgens een traditie die al vele jaren over gaat van generatie op generatie. De citroenen worden voorzichtig geschild zonder dat het wit aan de...
Koum Kouat likeur wordt gemaakt op het eiland Corfu, dat bekend staat om deze kleine citrusvrucht. De likeur kan ijskoud geserveerd worden als digistief. Ook geweldig lekker met...