ter inspiratie
Een verfissende smaak met een goede balans tussen zoet en fris is het resultaat. Om zo te drinken, als aperitief, in een cocktail of bij een dessert.
Heerlijk om zo te drinken als aperitief, in een cocktail of bij het dessert.
Bekend als de likeur van de goden. Probeer het eens op ijs, of als warme drank met toevoeging van slagroom. Geschikte likeur om – al dan niet in gezelschap - op koude dagen te consumeren. 17%...
Koum Kouat likeur wordt gemaakt op het eiland Corfu, dat bekend staat om deze kleine citrusvrucht. De likeur kan ijskoud geserveerd worden als digistief. Ook geweldig lekker met...
Verkregen uit een zorgvuldige selectie van hazelnoten. Na licht roosteren, worden de hazelnoten gemalen en toegevoegd aan een speciale mix van gedroogde wortels. De uitgebalanceerde dosering en alle...
Deze likeur is gemaakt van citroenschil volgens een traditie die al vele jaren over gaat van generatie op generatie. De citroenen worden voorzichtig geschild zonder dat het wit aan de...
alternatieve artikelen
Bekend als de likeur van de goden. Probeer het eens op ijs, of als warme drank met toevoeging van slagroom. Geschikte likeur om – al dan niet in gezelschap - op koude dagen te consumeren. 17%...
Koum Kouat likeur wordt gemaakt op het eiland Corfu, dat bekend staat om deze kleine citrusvrucht. Aan de Creme wordt melk toegevoegd en de likeur heeft een lager alcoholpercentage dan de...
Koum Kouat likeur wordt gemaakt op het eiland Corfu, dat bekend staat om deze kleine citrusvrucht. De likeur kan ijskoud geserveerd worden als digistief. Ook geweldig lekker met...
Deze dennenachtige drank is zoet en heeft veel smaak. Heerlijk om zo te drinken als aperitief, in een cocktail of bij het dessert.
Heerlijk om zo te drinken als aperitief, in een cocktail of bij het dessert.
Deze likeur is gemaakt van citroenschil volgens een traditie die al vele jaren over gaat van generatie op generatie. De citroenen worden voorzichtig geschild zonder dat het wit aan de...