ter inspiratie
Verkregen uit een zorgvuldige selectie van hazelnoten. Na licht roosteren, worden de hazelnoten gemalen en toegevoegd aan een speciale mix van gedroogde wortels. De uitgebalanceerde dosering en alle...
Een verfissende smaak met een goede balans tussen zoet en fris is het resultaat. Om zo te drinken, als aperitief, in een cocktail of bij een dessert.
Deze dennenachtige drank is zoet en heeft veel smaak. Heerlijk om zo te drinken als aperitief, in een cocktail of bij het dessert.
Er kan er maar één de beste zijn. En dat is de Koum Quatlikeur van Mavromatis! Als eerste op de Nederlandse markt.
Koum Kouat likeur wordt gemaakt op het eiland Corfu, dat bekend staat om deze kleine citrusvrucht. De likeur kan ijskoud geserveerd worden als digistief. Ook geweldig lekker met...
Bekend als de likeur van de goden. Probeer het eens op ijs, of als warme drank met toevoeging van slagroom. Geschikte likeur om – al dan niet in gezelschap - op koude dagen te consumeren. 17%...
alternatieve artikelen
Heerlijk om zo te drinken als aperitief, in een cocktail of bij het dessert.
Koum Kouat likeur wordt gemaakt op het eiland Corfu, dat bekend staat om deze kleine citrusvrucht. De likeur kan ijskoud geserveerd worden als digistief. Ook geweldig lekker met...
Verkregen uit een zorgvuldige selectie van hazelnoten. Na licht roosteren, worden de hazelnoten gemalen en toegevoegd aan een speciale mix van gedroogde wortels. De uitgebalanceerde dosering en alle...
Deze dennenachtige drank is zoet en heeft veel smaak. Heerlijk om zo te drinken als aperitief, in een cocktail of bij het dessert.
Een verfissende smaak met een goede balans tussen zoet en fris is het resultaat. Om zo te drinken, als aperitief, in een cocktail of bij een dessert.
Koum Kouat likeur wordt gemaakt op het eiland Corfu, dat bekend staat om deze kleine citrusvrucht. Aan de Creme wordt melk toegevoegd en de likeur heeft een lager alcoholpercentage dan de...