Druivensoorten: Roditis en SavatianoKleine hoeveelheden dennen hars wordt toegevoegd tijdens de fermentatie van de wijn. De druiven worden met de hand geoogst. Fermentatie vindt plaats in roestvrij...
Een bijzondere dessertwijn gemaakt van zongedroogde druiven van het eiland Santorini. De druiven worden gedurende 8 tot 10 dagen gedroogd in de zon. Vervolgens vindt er een langzame fermentatie...
Gemaakt van de beste selectie van druiven van Patras. Vinificatie van deze wijn vindt plaatst onder nauwgezette, gecontroleerde condities.
Malamatina is de meest verkochte retsina van Griekenland. Het is een droge fruitige wijn met een peperig aroma en het authentieke karakter van pijnboomhars. Retsina is een traditioneel Grieks...
Retsina is de toverdrank van de Grieken. Deze ‘hars-wijn’ werd al in de verre oudheid gedronken en werd het een genezende werking toegeschreven. ’Retsina’ (Griekse woord voor hars) wordt...
Een vriendelijke, licht zoete wijn met een zeer verrassende afdronk. Zeer makkelijk te drinken, met een bijzondere mooie volle en rijke smaak voor een halfzoete wijn. De liefhebbers van halfzoete...