Een bijzondere dessertwijn gemaakt van zongedroogde druiven van het eiland Santorini. De druiven worden gedurende 8 tot 10 dagen gedroogd in de zon. Vervolgens vindt er een langzame fermentatie...
Afkomstig van de heuvelachtige regio van centraal en noord MakedoniaDruivensoorten: Xinomavro en MerlotEen klassieke wijn waarbij tijdens de fermentatie de schillen kort worden meegenomen. Dit proces...
Deze wijn doet u misschien denken aan Port met een geur van rijp rood fruit en een smaak waarin de zoetheid niet al te sterk domineert.
Het gehemelte is rond en rijk met evenwichtige zuurgraad en aanhoudende tannines Middellange tot lange afdronk.
Fris zoete wijn van Samos. Aroma's van abrikozen jam, overrijpe meloen en een vleugje karamel. De beroemde dessertwijn van het eiland Samos. Deze wijn van Muscatdruiven heeft een gouden kleur...
Complexe Viognier van Griekse top producent Skouras. Aroma’s van rijpe perzik, bloesem, sinaasappelschil, iets van toast en tropisch fruit. beschrijvingComplexe, elegante viognier wijn...