ter inspiratie
Taste Tailors is exclusief importeur voor Daffy’s gin in Nederland. Daffy’s is een gin als geen ander, gemaakt van de fijnste graanalcohol, gedistilleerd in oude koperen ketels (ook gebruikt...
Deze Tsipouro wordt gemaakt van de restanten van Makedonikos-wijnen, die een aantal malen worden gedistilleerd in kleine koperen ketels. Aan deze variant is anijs toegevoegd.
De Ouzo wordt door Tsantali op traditionele wijze in koperen ketels gedistilleerd uit een nauwkeurige combinatie van alcohol (ethanol), anijs, steranijs, kardemom, maïs, angelica, lindebloesem...
Voor de productie van deze likeur worden verschillende kruiden geselecteerd die afkomstig zijn van wilde bloemenweiden, die zich op een hoogte van 1000 tot 1300 meter bevinden. Deze kruiden laat de...
De Ouzo wordt door Tsantali op traditionele wijze in koperen ketels gedistilleerd uit een nauwkeurige combinatie van alcohol (ethanol), anijs, steranijs, kardemom, maïs, angelica, lindebloesem...
Grace gin is een speciale gin met speciale Griekse aroma’s in kleine hoeveelheden geproduceerd. Deze Gin is robuust met een intense mix van verse citrus, oranjebloesem aangevuld met andere...
alternatieve artikelen
Voor de productie van deze likeur worden verschillende kruiden geselecteerd die afkomstig zijn van wilde bloemenweiden, die zich op een hoogte van 1000 tot 1300 meter bevinden. Deze kruiden laat de...
Een wat voller type grappa, met verfijnde aroma’s van de moscato druif. Rijping 12 maanden. 43% alcohol.
Deze Tsipouro wordt gemaakt door de restanten van de autochtone druivensoorten Athiri, Assyrtiko en Roditis (allen uit de omgeving van de berg Athos) meerdere keren te distilleren in kleine koperen...
Deze premium gin wordt – in kleine hoeveelheden – driemaal gedistilleerd. Dit zorgt ervoor dat alle ingrediënten volledig tot hun recht komen en samen een unieke smaak creëren....
Deze grappa is een blend van 3 druivensoorten. De grappa is gerijpt in kleine houten vaatjes. De smaak is verfijnd, mooi aromatisch, met een lange afdronk. 43% alcohol.
De Ouzo wordt door Tsantali op traditionele wijze in koperen ketels gedistilleerd uit een nauwkeurige combinatie van alcohol (ethanol), anijs, steranijs, kardemom, maïs, angelica, lindebloesem...