ter inspiratie
Deze premium gin wordt – in kleine hoeveelheden – driemaal gedistilleerd. Dit zorgt ervoor dat alle ingrediënten volledig tot hun recht komen en samen een unieke smaak creëren....
Deze Tsipouro wordt gemaakt van de restanten van Makedonikos-wijnen, die een aantal malen worden gedistilleerd in kleine koperen ketels. Aan deze variant is anijs toegevoegd.
Voor de productie van deze likeur worden verschillende kruiden geselecteerd die afkomstig zijn van wilde bloemenweiden, die zich op een hoogte van 1000 tot 1300 meter bevinden. Deze kruiden laat de...
Frisse, heldere grappa met een zachte afdronk en een perfecte balans tussen geur en smaak. Rijping 12 maanden. 43% alcohol.
Een wat voller type grappa, met verfijnde aroma’s van de moscato druif. Rijping 12 maanden. 43% alcohol.
Deze Tsipouro wordt gemaakt door de restanten van de autochtone druivensoorten Athiri, Assyrtiko en Roditis (allen uit de omgeving van de berg Athos) meerdere keren te distilleren in kleine koperen...
alternatieve artikelen
Een wat voller type grappa, met verfijnde aroma’s van de moscato druif. Rijping 12 maanden. 43% alcohol.
De Ouzo wordt door Tsantali op traditionele wijze in koperen ketels gedistilleerd uit een nauwkeurige combinatie van alcohol (ethanol), anijs, steranijs, kardemom, maïs, angelica, lindebloesem...
Deze Tsipouro wordt gemaakt door de restanten van de autochtone druivensoorten Athiri, Assyrtiko en Roditis (allen uit de omgeving van de berg Athos) meerdere keren te distilleren in kleine koperen...
Deze premium gin wordt – in kleine hoeveelheden – driemaal gedistilleerd. Dit zorgt ervoor dat alle ingrediënten volledig tot hun recht komen en samen een unieke smaak creëren....
De Ouzo wordt door Tsantali op traditionele wijze in koperen ketels gedistilleerd uit een nauwkeurige combinatie van alcohol (ethanol), anijs, steranijs, kardemom, maïs, angelica, lindebloesem...
Frisse, heldere grappa met een zachte afdronk en een perfecte balans tussen geur en smaak. Rijping 12 maanden. 43% alcohol.